Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Αύριο ολοκληρώνεται η δίκη

Σε μια εγκαταλελειμμένη αμερικανική βάση στο όρος Πατέρας στη Νέα Πέραμο αναζητούν οι αρχές τη λύση για το πού μπορεί να βρίσκεται το άψυχο κορμί του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου.

Ψάχνουν στοιχεία για τον Μάριο σε παλιά αμερικανική βάση Αυριο ολοκληρώνεται η δίκη


Αξιωματικοί της αστυνομίας και άνδρες της ΕΜΑΚ πραγματοποίησαν έρευνες σε εγκαταλελειμμένα κτίρια και πηγάδια γύρω από την αμερικανική βάση, που πιθανόν να ήταν και ο τόπος, όπου η συμμορία του Μιχαλεάκου τον κρατούσε αρχικά όμηρο.


Οι έρευνες της αστυνομίας στράφηκαν προς την συγκεκριμένη βάση γιατί ήρθαν στο φως πληροφορίες ότι παλαιότερα ο φερόμενος ως εγκέφαλος της απαγωγής, Π. Μιχαλεάκος πήγαινε εκεί καθημερινά, ως οδηγός οχημάτων στις αμερικανικές βάσεις όπου εργαζόταν.

Εντωμεταξύ η δίκη των εννέα κατηγορουμένων για την απαγωγή του Μάριου αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή, οπότε και θα βγει η απόφαση του δικαστηρίου, όμως ακόμα κανένας τους δεν έχει λυγίσει, ώστε να αποκαλύψει πού βρίσκεται το άψυχο σώμα του 26χρονου, ώστε να μπορέσει να ηρεμήσει και η μητέρα του που εδώ και ενάμισι χρόνο ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά.

Πηγή: thebest.gr
Categories: