Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΚΟΛΑΦΟΣ η εισαγγελέας για τους δολοφόνους του Μάριου! Διαβάστε αναλυτικά την πρότασή της...

Ως εγκέφαλο της σπείρας που οργάνωση και εκτέλεσε την απαγωγή του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου αναγνώρισε σήμερα η εισαγγελέας τον Πέτρο Μιχαλεάκο, προτείνοντας να καταδικαστεί για τέσσερα κακουργήματα.
ΚΟΛΑΦΟΣ η εισαγγελέας για τους δολοφόνους του Μάριου! Διαβάστε αναλυτικά την πρότασή της...
Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του άλλοτε φίλου της οικογένειας του Μάριου για ανθρωποκτονία, αρπαγή, εκβίαση και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ενώ ζήτησε την ενοχή και της συζύγου του για άμεση συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και αρπαγή.

Όσον αφορά στον Μπασαντή, πρότεινε την ενοχή του για συνεργεία σε απόπειρα εκβίασης και την καταδίκη των αδελφών Ταμπακάκη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
Τέλος πρότεινε την απαλλαγή της αδελφής τους, όπως επίσης και του Χαϊκάλη, καθώς δεν προέκυψαν επαρκή στοιχεία.
Ο Μιχαλεάκος την Δευτέρα κατά τη διάρκεια της τρίωρης απολογίας του, εμφανίστηκε για μια ακόμα φορά αμετανόητος, υποστηρίζοντας με θράσος ότι ο Μάριος είναι ζωντανός και πως ο ίδιος σκηνοθέτησε την απαγωγή του για να αποσπάσει λίτρα από τη μητέρα του.
Παρ΄όλ' αυτά δεν κατάφερε να πείσει την εισαγγελέα, η οποία τόνισε πως μοναδικό του κίνητρο ήταν να αποσπάσει χρήματα από τη Βαρβάρα Παπαγεωργίου.
Όσο για τη σύζυγο του Μιχαλεάκου είπε ότι ήταν αυτή που συντόνιζε τηλεφωνικά από το σπίτι όλες τις ενέργειες του συζύγου της και κατάφερνε να αποσπά πληροφορίες από την μητέρα του Μάριου, εξαιτίας της φιλικής τους σχέσης.
Πηγή: athensmagazine.gr
Categories: