Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Η γυναίκα αράχνη αποκαλύπτει στην Αγγελική Νικολούλη

Η Ευαγγελία Ζιάγκα μίλησε λίγες μέρες μετά την καταδίκη της σε ισόβια κάθειρξη για το φόνο του επιχειρηματία Τάσου Τσαγκαρόπουλου και το τσιμέντωμα του στον εσωτερικό χώρο μιας βίλας.

Η γυναίκα αράχνη αποκαλύπτει στην Αγγελική Νικολούλη


Η «γυναίκα-αράχνη» επικοινώνησε με τη δημοσιογράφο μέσα από τις φυλακές Θήβας όπου κρατείται. Με ήρεμη φωνή της είπε: «Έχω ένα ντοκουμέντο που θέλω να παραδώσω μόνο σε σας!»


"Κάμερα κατέγραψε το φόνο"

Η συνομιλία ανάμεσα στις δύο γυναίκες σοκάρει.

Η «μαύρη χήρα» υποστήριξε ότι έχει σε ασφαλή χώρο ένα ντοκουμέντο-φωτιά! Όπως είπε στην Αγγελική Νικολούλη μέσα στο σπίτι του Διακοπτού όπου βρέθηκε τσιμεντωμένο το πτώμα του Τάσου Τσαγκαρόπουλου, υπήρχε εγκατεστημένη κάμερα που κατέγραψε τη σκηνή του φόνου!

Ισχυρίστηκε ότι την τοποθέτησε ο τότε σύντροφος της που τώρα πια δεν βρίσκεται στη ζωή. Όταν η δημοσιογράφος της έθεσε το λογικό ερώτημα γιατί δεν προσκόμισε το ντοκουμέντο αυτό στο δικαστήριο που πιθανά θα της εξασφάλιζε άλλη ποινή, εκείνη απάντησε πως δεν πίστευε πως θα καταδικαστεί σε ισόβια!

Η δημοσιογράφος που με την έρευνα της και το χειρισμό της έφερε στο φως τη στυγερή δολοφονία του Τάσου Τσαγκαρόπουλου, τη δράση και τελικά τη σύλληψη της «μαύρης χήρας», ήταν κάθετη. Αν υπάρχει τέτοιο υλικό, οφείλει να το προσκομίσει στη Δικαιοσύνη που είναι η μόνη αρμόδια για να το κρίνει και όχι στην εκπομπή.

Πηγή: madata.gr
Categories: