Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Αγγελική Νικολούλη: Δικαιώθηκα με την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου

«Μπορεί να μην αποκάλυψαν πού βρίσκεται το πτώμα του Μάριου, αλλά το δικαστήριο πείστηκε για τη δολοφονία του από τα στοιχεία της εκπομπής και του γενετιστή, κύριου Φιτσιάλου»

Αγγελική Νικολούλη: Δικαιώθηκα με την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου


Για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της, τις απειλές που έχει δεχτεί αλλά και για την περιπέτεια υγείας που πέρασε πρόσφατα μίλησε η Αγγελική Νικολούλη σε πρόσφατη συνέντευξή της.


«Με ταλαιπώρησε μια λοίμωξη του αναπνευστικού. Βρήκε πεσμένη την άμυνα του οργανισμού από την κούραση και τον χτύπησε, με αποτέλεσμα να μην ανάψω μια Παρασκευή το Φως στο Τούνελ. Τέλος καλό, όμως, όλα καλά. Όταν τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, για μια δουλειά απαιτήσεων, δεν ακούς τα καμπανάκια της εξάντλησης που χτυπάνε», είπε για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα και συνέχισε μιλώντας τα νούμερα τηλεθέασης; «Για τα νούμερα της τηλεθέασης το έχω πει αρκετές φορές και δε θα κουραστώ να το επαναλάβω: Τα μελετώ ως επαγγελματίας και με απασχολούν, αλλά δε θα γίνω ποτέ νούμερο εγώ για να ανέβουν αυτά...».

Όσο για το πόσο ευκολα μπορεί να αναγνωρίσει εξαρχής αν μια εξαφάνιση κρύβει πίσω της μία εγκληματική ενέργεια; «Η εμπειρία και η διαίσθηση με βοηθούν σημαντικά στην εκτίμηση των στοιχείων μιας υπόθεσης. Μελετώντας το προφίλ του αγνοούμενου και τις συνήθειές του, καταλαβαίνω πολλά. Στον δρόμο της εξιχνίασης οδηγούν συνήθως ο τόπος και οι μάρτυρες. Αν τους κάνεις να μιλήσουν, ανακαλύπτεις τις κρυμμένες αλήθειες. Δεν είναι εύκολο αυτό, είναι πολύ ψυχοφθόρο και απαιτεί επιμονή και υπομονή».

Αποκάλυψε ακόμα στο «MY TV» ότι την εχουν απειλήσει αλλά δεν έχει πτοηθεί: «Για να συνεχίζω ακάθεκτη σημαίνει πως δεν με γονάτισε ο φόβος των απειλών. Δεν τον έλαβα ποτέ στα σοβαρά. Τον αγνοώ τον φόβο».

Πώς ένιωσε με το αποτέλεσμα της δίκης στην πολύκροτη υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου; «Ηθική δικαίωση. Μπορεί να μην αποκάλυψαν πού βρίσκεται το πτώμα του Μάριου, αλλά το δικαστήριο πείστηκε για τη δολοφονία του από τα στοιχεία της εκπομπής και του γενετιστή, κύριου Φιτσιάλου. Το αίμα που βρήκαμε στο αυτοκίνητο "μίλησε" και έδειξε την ανθρωποκτονία που είχαν κρύψει. Πολλοί, ακόμα και συνάδελφοι, είπαν ότι είναι η πρώτη καταδικαστική απόφαση στην Ελλάδα, χωρίς πτώμα και χωρίς ομολογία. Έχουν υπάρξει και άλλες αντίστοιχες, που στηρίχτηκαν στις έρευνες του "Τούνελ"».

Πηγή: protothema.gr
Categories: