Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ξάνθη: Πατέρας απείλησε με δρεπάνι το γιο και εκείνος απάντησε με καραμπίνα

"Μαλλιά- κουβάρια" έγινε μια οικογένεια, όταν πατέρας και γιος άρχισαν να τσακώνονται έντονα. Εκείνο που δεν περίμενε κανείς, όμως, ήταν ότι ο πατέρας θα κινούνταν απειλητικά με ένα δρεπάνι κατά του γιου, που και εκείνος άρχισε να... πυροβολεί για να τον σταματήσει. 


Ο πρωτοφανής καβγάς έγινε μέρα-μεσημέρι την Τρίτη έξω από το σπίτι της οικογένειας σε χωριό της Ξάνθης. Όταν ο 62χρονος πατέρας άρπαξε το γεωργικό εργαλείο και επιχείρησε να επιτεθεί στον 36χρονο γιο του με σκοπό να τον χτυπήσει με αυτό, εκείνος σήκωσε την κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε στον αέρα. Η γειτονιά ξεσηκώθηκε, αλλά ο πυροβολισμός φαίνεται πως... κάλμαρε τα νεύρα και το περιστατικό πήρε τέλος.


Όχι, όμως, για την Αστυνομία, καθώς σύντομα έφτασαν στον τόπο της συμπλοκής άνδρες του αστυνομικού σταθμού Ευλάλου που είχαν ειδοποιηθεί από τους συγχωριανούς των πρωταγωνιστών και πέρασαν και στους δυο χειροπέδες. Το όπλο που κατείχε νόμιμα ο 36χρονος και το γεωργικό εργαλείο του πατέρα του κατασχέθηκαν και οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης με κατηγορίες για απειλή, εξύβριση και οπλοχρησία.

Πηγή: koutipandoras.gr
Categories: