Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Σοκ: Καθηγητές βίασαν 6χρονο παιδί μέσα σε σχολείο

Συγκλονιστικές διαστάσεις λαμβάνει η καταγγελία βιασμού ενός 6χρονου κοριτσιού μέσα στο σχολείο της, στην πόλη Μπαγκαλόρ της Ινδίας. Το άτυχο κορίτσι φέρεται να βιάστηκε ομαδικά ενώ η Αστυνομία συνέλαβε δύο ακόμα άνδρες, καθηγητές γυμναστικής έπειτα από πληροφορίες που έδωσε στην Αστυνομία ο πρώτος συλληφθείς.


Ο λόγος για έναν 30χρονο διάσκαλο, ο οποίος σύμφωνα  με τον διοικητή της Αστυνομίας της Μπακαγόρ, κ. Ρέντι, τόνισε: «Κατά την προκαταρκτική έρευνα και ανάκριση, οι δύο συλληφθέντες ομολόγησαν πως διάρπαξαν το αποτρόπαιο έγκλημα μέσα στο χώρο του σχολείου».

Στο μεταξύ, το άτυχο παιδί αναγνώρισε τους δύο δράστες και κατόπιν αξιοποίησης του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή των υπόπτων. Μάλιστα, στο οπτικοακουστικό υλικό φαίνονται οι δύο άνδρες να κρατούν το κοριτσάκι στο γυμναστήριο την ώρα που όλοι οι συμμαθητές της είχαν αποχωρήσει.

Η αποκάλυψη της υπόθεσης ήρθε όταν η μικρή παραπονιόταν για έντονους πόνους στο στομάχι της. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε τι ακριβώς είχε συμβεί.

Την ίδια ώρα, οι δράστες έρχονται αντιμέτωποι με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 20 ετών.

Πηγή: kontranews.gr
Categories: