Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Ενα παιδί πεθαίνει στη Γάζα, κάθε ώρα που περνά

Κάθε ώρα που περνάει, ένα παιδί σκοτώνεται...


 Ο γ.γ. του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν ανακοίνωσε πως τις τελευταίες δυο ημέρες κάθε ώρα χάνει τη ζωή του ένα παιδί και το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αποφάσισε έρευνα για εγκλήματα πολέμου από τον ισραηλινό στρατό.

Την ίδια ώρα η σφαγή στη Λωρίδα της Γάζας συνεχίζεται, με τις ισραηλινές δυνάμεις να εξακολουθούν να σφυροκοπούν Παλαιστινίους.

Οι νεκροί Παλαιστίνιοι έχουν υπερβεί τους 800 από τις 8 Ιουλίου και την έναρξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας, όπως ανέφεραν παλαιστινιακές πηγές των υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής ισραηλινά πυρά έπληξαν ένα αυτοκίνητο στη Χαν Γιούνις στα νότια της Λωρίδας της Γάζας, σκοτώνοντας τουλάχιστον έναν άνθρωπο όπως επιβεβαίωσε παλαιστινιακή ιατρική πηγή.

Συγκρούσεις σημειώθηκαν και στη Δυτική Όχθη στη διάρκεια διαδήλωσης. Τα ισραηλινά στρατεύματα πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν 25χρονο παλαιστίνιο.

Τουλάχιστον 15 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και σχεδόν 200 τραυματίστηκαν χθες όταν ισραηλινές δυνάμεις βομβάρδισαν σχολείο που λειτουργούσε υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

Πηγή: newsbomb.gr
Categories: