Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Τραγωδία στη Μύκονο: Έχασε τη ζωή του 10χρονος σε θαλάσσιο παιχνίδι

Συγκλονισμένοι είναι οι λουόμενοι στην παραλία Καλό Λιβάδι της Μυκόνου, καθώς ένα 10χρονο αγοράκι έχασε την ζωή του την ώρα που διασκέδαζε στην θάλασσα παρέα με τους φίλους του.


Όλα ξεκίνησαν, όταν το παιδί μαζί με δύο φίλους του θέλησαν να κάνουν φουσκωτές σαμπρέλες / Tubes. Ξαφνικά το παιχνίδι με την θάλασσα και τα κύματα μετατράπηκε σε τραγωδία και τα χαμόγελα πάγωσαν, όταν ο 10χρονος χάθηκε, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην παραλία.


Στο σημείο έσπευσε αμέσως το Λιμενικό, ενώ στις έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού πήρε μέρος και ο πατέρας του μικρού, ο οποίος όργωνε με jet ski την θαλάσσια περιοχή.

Δυστυχώς ένα φουσκωτό σκάφος του λιμενικού βρήκε το άτυχο αγοράκι νεκρό, σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια του μικρού, αλλά και σε όλο το νησί.

Πληροφορίες αναφέρουν  πως ενώ ο 10χρονος  βρισκόταν στο φουσκωτό, μπλέχτηκε το σώμα του ανάμεσα στα σχοινιά με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Τις έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος έχει αναλάβει το Λιμενικό. Παράλληλα συνελήφθησαν ο υπεύθυνος για τα θαλάσσια σπορ στη συγκεκριμένη παραλία καθώς και ο χειριστής του ταχυπλόου.

Πηγή: pameevro.gr
Categories: