Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

9χρονος πάλεψε με αλιγάτορα και βγήκε ζωντανός (video)

«Ένιωσα τα δόντια του, το σαγόνι του» στη λίμνη Τόχο της Φλόριντα


Αγόρι εννέα μόλις ετών πάλεψε με αλιγάτορα μήκους τριών μέτρων στη λίμνη Τόχο στην κεντρική Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο μικρός κατάφερε να βγει ζωντανός με αρκετά τραύματα, τα οποία όμως δεν είναι ανησυχητικά σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς. 

Η επίθεση συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ο Τζέμς Μπάρνι άφησε για λίγο το ποδήλατό του για να κάνει μια βουτιά στη λίμνη λόγω ζέστης. Ωστόσο, οι φύλακες του πάρκου επισημαίνουν ότι κανονικά το κολύμπι στη λίμνη απαγορεύεται και υπάρχει η σχετική σήμανση. Ο μικρός αισθάνθηκε κάτι στα πόδια του και θεώρησε ότι ήταν κάποιο παιδί από την παρέα του και σε δευτερόλεπτα ο αλιγάτορας τού επιτέθηκε. 

«Έπαιζε με φίλους του στην όχθη της λίμνης και κάποια στιγμή βούτηξαν. Ο αλιγάτορας τον άρπαξε», λέει ο παππούς του Τζέιμς και συμπληρώνει, «άκουσα τις φωνές του, αλλά δεν ξέραμε τι συνέβαινε… τον είδα να σέρνεται στην όχθη κλαίγοντας και με δαγκωματιές σε όλο του το σώμα». «Ένιωσα τα δόντια, το σαγόνι του, τον χτύπησα και βρήκα τη δύναμη για να κολυμπήσω προς τα έξω», δήλωσε ο Τζέιμς από το νοσοκομείο. 

Σε μία από τις 30 πληγές στο σώμα του μικρού οι γιατροί έβγαλαν ένα δόντι του αλιγάτορα. Ο Τζέιμς δήλωσε ότι πήρε ένα καλό μάθημα: «Δεν πρόκειται να ξανακάνω βουτιά σε αυτή τη λίμνη».


Πηγή: athensvoice.gr
Categories: