Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Εμπλοκή πολιτικού χώρoυ με τη διακίνηση αναβολικών καταγγέλλει ο Αλέξης Κούγιας

''Οι τοπικές αρχές δεν υπάρχει περίπτωση να μη γνώριζαν''


Σύμφωνα με τον συνήγορο του δεύτερου κατηγορουμένου για το διπλό φονικό στη Μεσσηνία, Αλέξη Κούγια, ο πελάτης του εμφανίζεται μετανοημένος για την πράξη του, ενώ παράλληλα δίνεται έμφαση στις παρενέργειες που προξενεί η χρήση αναβολικών ουσιών.   


Με δηλώσεις του σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στον 18χρονο δράστη λέγοντας πως δεν είναι ψυχικά άρρωστος ούτε τοξικομανής, αλλά ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα εξάρτησης. Πρόσθεσε, επίσης, ότι η δολοφονία δεν είχε ως κίνητρο το ποσόν τον 800 ευρώ που είχε δώσει στον Κωνσταντίνο Σγούρο αλλά τα ίδια τα αναβολικά σκευάσματα, τα οποία αγόραζε με τις υποτροφίες που λάμβανε ως αριστούχος μαθητής. Για την απόδειξη των παραπάνω ισχυρισμών, μάλιστα, σκοπεύει να προξενήσει στο δικαστήριο, όπως φαίνεται και στην παραπάνω φωτογραφία, την ποσότητα των αναβολικών που βρέθηκε στα προσωπικά αντικείμενα του νεαρού από τον Κάμπο Αβίας, από την οποία και έκανε καθημερινή χρήση.   

Παράλληλα, ο κος Κούγιας κατήγγειλε την άμεση εμπλοκή συγκεκριμένου πολιτικού χώρου στο εμπόριο διακίνησης παράνομων αναβολικών ουσιών στα γυμναστήρια, υπό την αδιαμφισβήτητη ανοχή των τοπικών αρχών. Μολαταύτα, έκανε λόγο για προσωπικές πληροφορίες, τις οποίες δεν μπορεί να καταθέσει στις αρχές καθώς δεν έχει στοιχεία στη διάθεσή του. 

Πηγή: www.lifo.gr
Categories: