Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Νέος ιός στο Facebook

Μην κατεβάζεις μηνύματα από φίλους στο Facebook, κυκλοφορεί ιός που φαίνεται ως αρχείο για να το κατεβάσεις ως συνημμένο. 

Νέος ιός στο Facebook


Μεγάλη προσοχή θέλει από τους χρήστες του facebook, καθώς εδώ και μερικές μέρες ένας νέος ιός κυκλοφορεί. 

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Τραγωδία σε Λούνα Παρκ στο Ελληνικό

Νεκρό 13χρονο αγόρι, σοβαρά τραυματισμένη η 9χρονη αδερφή του

Φωτο αρχείου


Σε τραγωδία μετατράπηκε το ανέμελο παιχνίδι για δύο μικρά αδέρφια στο Ελληνικό.   

Άρχισε η τελετή αγιοποίησης

Άρχισε η τελετή αγιοποίησης των παπών Ιωάννου Παύλου του Β' και Ιωάννη του Εικοστού Τρίτου, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.



Σύμφωνα με τους μέχρι τώρα υπολογισμούς, οι πιστοί αγγίζουν το ένα εκατομμύριο, ενώ η τελετή μεταδίδεται απευθείας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Νέα τροπή στην υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚαν

Η αστυνομία εκτιμά ότι το παιδί έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης

image


Οι βρετανικές και πορτογαλικές αστυνομικές αρχές, οι οποίες διερευνούν την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚαν πριν από σχεδόν επτά χρόνια στην Πορτογαλία, ανακοίνωσαν ότι γνωρίζουν ότι εννέα ακόμα κορίτσια έπεσαν θύματα σεξουαλικής επίθεσης και τρία γλίτωσαν την τελευταία στιγμή ενώ έκαναν διακοπές με τους γονείς τους στο Αλγκάρβε μεταξύ του 2004 και του 2006. 

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Μεγάλη Παρασκευή: «Σήμερα μαύρος ουρανός, σήμερα μαύρη μέρα…»

Ημέρα δακρύων και πένθους για τους Ορθοδόξους Χριστιανούς, που πιστεύουν στον Χριστό Εσταυρωμένο.


Τα τριάντα τρία χρόνια της ζωής του Χριστού πάνω στη γη και μάλιστα τα Άγια Πάθη Του, απασχόλησαν, προ πολλού, το χριστιανικό κόσμο. Η λαϊκή φαντασία, επώνυμη και ανώνυμη, έπλεξε πολλούς θρύλους και παραδόσεις είτε σε πεζό είτε σε ποιητικό λόγο.

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Κοινωνικό μέρισμα άνοιξαν οι αιτήσεις στο gsis.gr

Άνοιξαν οι αιτήσεις στο gsis.gr για το κοινωνικό μέρισμα πριν από λίγα λεπτά και οι δικαιούχοι θα μπορούν να κάνουν την αίτηση τους ώστε να πάρουν το επίδομα των 500 ευρω που μπορεί να φτάσει με προυποθέσεις μέχρι και πάνω από 1000 ευρώ. 

Κοινωνικό μέρισμα άνοιξαν οι αιτήσεις στο gsis.gr


Συγκεκριμένα η ΓΓΠΣ άνοιξε πριν από λίγο στο στο gsis.gr τις αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα και οι δικαιούχοι μέχρι τις 30 Ιουνίου 2014 θα μπορούν να κάνουν την αίτηση χορήγησης του επιδόματος από το πλεόνασμα που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση να χορηγήσει.