Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Τι λέει η οικογένεια της 17χρονης που έπεσε από το μπαλκόνι!!!

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η 17χρονη μαθήτρια από Λύκειο της Ημαθίας έπεσε την Τετάρτη το βράδυ από το μπαλκόνι του 2ου ορόφου του ξενοδοχείου στη Ρώμη όπου διέμενε κατά την διάρκεια σχολικής εκδρομής. Ήταν η τελευταία μέρα της 6ήμερης. Στο πλευρό της 17χρονης έσπευσαν κατευθείαν οι γονείς της. Το κορίτσι φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και χτύπημα στην σπονδυλική στήλη.


Ο παππούς της είπε ότι η μαθήτρια έχει υποβληθεί ήδη σε δυο χειρουργικές επεμβάσεις στο κεφάλι και νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ η κατάστασή της χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

«Οι γιατροί είδαν στην αξονική που της έκαναν, ακόμα ένα πρήξιμο στο κεφάλι και θα της κάνουν και τρίτο χειρουργείο» είπε ο παππούς και πρόσθεσε: «Η εγγονούλα μου ήταν χαρούμενος τύπος και έπαιζε βόλεϊ».

Ο θείος της μιλώντας στην εκπομπή είπε: «Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Γίνεται έρευνα για τα αίτια της πτώσης. Έχουν μείνει τρία παιδιά, τα υπόλοιπα παιδιά γυρίσανε. Κρατήσανε τρία κορίτσια εκεί, τα οποία δώσανε κατάθεση».

Το περιστατικό συνέβη μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης. Τα παιδιά επέστρεψαν από ξενάγηση, έφαγαν στο ξενοδοχείο και ανέβηκαν στα δωμάτιά τους για να ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους. Λίγο μετά προκλήθηκε πανικός από την είδηση ότι η 17χρονη έπεσε στο κενό.

Συγκλονισμένη η μητέρα μιας φίλης της κοπέλας είπε: «Είναι πάρα πολύ καλό κορίτσι, από μια πάρα πολύ καλή οικογένεια! Να παρακαλάει ο κόσμος να γίνει καλά η κοπέλα, γιατί και η ψυχολογία των παιδιών είναι χάλια. Το παιδί δεν ήταν μεθυσμένο και αυτά που λέγονται δεν ισχύουν».

Για το συμβάν ένορκη διοικητική εξέταση διεξάγη και η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ημαθίας, ενώ έχει ενημερωθεί και το υπουργείο Παιδείας για τυχόν απόδοση ευθυνών.

newsitamea.gr
Categories: