Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Άσχημα νέα για την παρέα των Κρητικών! Το πόρισμα καίει τους υπεύθυνους για τον θάνατο του Βαγγέλη

Καταπέλτης είναι τελικά το πόρισμα «φωτιά» από την έρευνα που έγινε μέσα στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την ομάδα των Κρητικών και τον διευθυντή της σχολής.


Σύμφωνα με το Mega, συμφοιτητές και καθηγητές του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη γνώριζαν εδώ και πολύ καιρό το μαρτύριο που ζούσε ο 20χρονος χωρίς όμως να κάνουν τίποτα για να το σταματήσουν. Μεταξύ άλλων στο πόρισμα συμφοιτητής του Βαγγέλη αναφέρει: Μια μέρα λίγο μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 άκουσα ότι του λέγανε (εννοεί τους Κρητικούς) να τον δέσουν στην καρέκλα κι αυτός απάντησε ότι «αν θέλετε δέστε με».

Υπεύθυνη της εστίας που έμεναν τα παιδιά δηλώνει ότι : «Όντως το 2014 η συμπεριφορά απέναντι στο Βαγγέλη ήταν απαράδεκτη, βίαιη και εξευτελιστική. Του έκλειναν το ζεστό νερό, όταν έκανε μπάνιο, τον κλείσανε σε ντουλάπα, του ρίχνανε κέρματα, τον ξύρισαν παρά τη θέληση του».

Στις συνομιλίες που είχε με τους στενούς συμφοιτητές του μία ημέρα πριν εξαφανιστεί, αναφέρθηκαν κάποιοι από τους φοιτητές της Γαλακτοκομικής, οι οποίοι όπως δήλωσαν δεν φαινόταν κάτι να απασχολεί τον Βαγγέλη. Μάλιστα η κοντινή του φίλη δήλωσε ότι ετοίμαζε να πάει στην Κρήτη για τις διακοπές του Πάσχα.

Αρνούνται κάθε κατηγορία περί εκφοβισμού οι Κρητικοί συμφοιτητές του Βαγγέλη που έχουν στοχοποιηθεί για τον χαμό του: «Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Καλό είναι να αφήσουμε τις αρχές να δείξουν το πόρισμα»…


athensmagazine.gr
Categories: