Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Θείος Βαγγέλη Γιακουμάκη: «Ζούσε μόνος του τον Γολγοθά των βασανιστηρίων»

«Δεν το πίστευα με τίποτε. Πίστευα ότι έχει φύγει», δήλωσε ο θείος του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, λίγες ώρες αφότου ο άτυχος νέος βρέθηκε νεκρός σε απόσταση 800 μέτρων μακριά από τη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων – γράφοντας έτσι με τραγικό τρόπο το φινάλε σε μία υπόθεση που αναστάτωσε ολόκληρη την Ελλάδα.


Αναφερόμενος στις επιθέσεις που φαίνεται ότι δεχόταν ο 20χρονος από άλλους σπουδαστές της σχολής ο κ. Μάριος Μυλωνάκης έκανε λόγο για περιστατικά «που ξεπερνούσαν τα όρια της πλάκας». «Τον τραβούσαν βίαια στο διάδρομο με μια πετσέτα. Μπορούσε το παιδί να είχε πνιγεί σε αυτό το περιστατικό», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Όσον αφορά στον χαρακτήρα του Βαγγέλη είπε ότι ένα παίδι «ήπιων τόνων», με «υπερηφάνεια», που «ό,τι κι είχε το κρατούσε μέσα του». «Ζούσε μόνος του τον Γολγοθά των βασανιστηρίων των συμφοιτητών του. Αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν χαζός, ήταν κλειστός άνθρωπος», σημείωσε, προσθέτονας ότι ο 20χρονος δεν εμπλεκόταν σε φασαρίες και καβγάδες.

Ο κ. Μυλωνάκης επέρριψε ευθύνες στον πρώην διευθυντή της σχολής για όσα καταγγέλεται ότι συνέβαιναν εκεί. «Ήξερε πράγματα και δεν αντέδρασε…εκ των υστέρων αποδεικνύεται ότι ο άνθρωπος δεν έκανε τη δουλειά του», ανέφερε. Ο θείος του άτυχου 20χρονου δήλωσε ακόμη ότι η οικογένεια έχει εμπιστοσύνη στην αστυνομία. «Είμαι σίγουρος ότι τη λύση θα μας τη δώσει η αστυνομία», είπε και πρόσθεσε ότι «η αστυνομία θα κάνει ανακρίσεις γιατί το παιδί πρέπει να δικαιωθεί».

Σε ό,τι αφορά τέλος το σημείο στο οποίο βρέθηκε η σορός του Βαγγέλη εκτίμησε ότι πιθανότατα δεν είχε ερευνηθεί. «Δεν υπάρχει περίπτωση αν περνούσαν άνθρωποι που ψάχνανε να μην τον βρίσκανε. Απλά δεν περάσανε», επισήμανε.

neotera.gr
Categories: