Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Τι κρύβει η εξαφάνιση της 4χρονης Αννυ – Οι αντιφάσεις της μητέρας

Σκοτεινά σημεία και αντιφάσεις επισημαίνουν οι αστυνομικοί στην κατάθεση της μητέρας της 4χρονης Άνι και προσπαθούν να την εντοπίσουν γρήγορα, καθώς έχουν υπόνοιες ότι κινδυνεύει η ζωή της.

Το κοριτσάκι αγνοείται εδώ και 7 ημέρες, μετά το περίεργο ραντεβού σε παιδική χαρά όπου η 25χρονη μητέρα το εμπιστεύτηκε, όπως ισχυρίστηκε, σε μια νεαρή με διαφορετικού χρώματος μάτια και έφυγε για τη Βουλγαρία. 

Η 25χρονη μητέρα του παιδιού από τη Βουλγαρία, Μπορίσοβα Δημητρίνα, παραδέχτηκε ότι άφησε το μικρό κοριτσάκι της σε μια συμπατριώτισσά της, που γνώριζε μόνο το μικρό της όνομα και τη λένε Σίλβια. Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς να αποκλείει και αυτό της αγοραπωλησίας.

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς η μητέρα της Άνι, χρειάστηκε να πάει για μερικές ημέρες στην πατρίδα της. Αγόρασε ένα φθηνό καρτοκινητό και το έδωσε στη σχεδόν άγνωστη γυναίκα για να επικοινωνεί μαζί της όσο θα έλειπε στη Βουλγαρία.

Από τη Σόφια, όπως ισχυρίστηκε η 25χρονη, επικοινωνούσε με τη Σίλβια, ωστόσο κάποια στιγμή η γυναίκα τής είπε πως το παιδί χάθηκε. Είχαν πάει, όπως της περιέγραψε, στην παιδική χαρά που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σαχίνη και Ακομινάτου κοντά στην Ομόνοια.

Από τότε, όπως είπε η μητέρα, έχασε τα ίχνη όχι μόνο της μικρής της κόρης, αλλά και της γυναίκας, που έχει καστανά μαλλιά και έχει ύψος περίπου 1,70 μ., ενώ το χαρακτηριστικό της είναι τα μάτια της που έχουν διαφορετικό χρώμα.

Στους αστυνομικούς η 25χρονη Βουλγάρα είπε πως πλέον δεν έχει καν τον αριθμό του τηλεφώνου που είχε αγοράσει στην Σύλβια, τον είχε γράψει σε ένα χαρτί το οποίο ξέχασε όπως ισχυρίζεται στη Σόφια…

Την ιστορία της 25χρονης επιβεβαιώνει και ο 70χρονος που τη φιλοξενεί στην Αθήνα, ωστόσο οι αστυνομικοί ερευνούν κάθε ενδεχόμενο.
neotera.gr
Categories: