Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Πάτρα: Στο Νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας" νοσηλεύεται ηλικιωμένος μετά από τροχαίο - Αναζητείται η οδηγός που τον εγκατέλειψε

Ο 84ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΡΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ


Στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών "Άγιος Ανδρέας" διεκομίσθη ο σοβαρά τραυματίας, θύμα τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη που σημειώθηκε χθες το πρωί στην περιοχή της Βάρδας. Οι γιατροί από το Κέντρο Υγείας έκριναν επιβεβλημένη τη διακομιδή του ηλικιωμένου στο νοσοκομείο έπειτα από τις πρώτες βοήθειες που του παρείχαν.

Πλέον οι αστυνομικές αρχές αναζητούν, όπως γράφει το ilialive, τη γυναίκα που χτύπησε και εγκατέλειψε τον 84χρονο στο τροχαίο που συνέβη το πρωί του Σαββάτου. 

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τις δώδεκα το μεσημέρι και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η γυναίκα που εμπλέκεται, έφυγε και άφησε πίσω της αιμόφυρτο το θύμα. Τόσο ο 84χρονος τραυματίας, όσο και η γυναίκα που πιθανότατα είναι υπήκοος Αλβανίας, επέβαιναν σε δίκυκλα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ηλικιωμένος προπορευόταν όταν πίσω του συγκρούστηκε η γυναίκα με το δικό της δίκυκλο. Ο 84χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και κατέληξε αιμόφυρτος στην άσφαλτο, ενώ η γυναίκα έφυγε από το σημείο με αποτέλεσμα οι Αρχές να την αναζητούν.


tempo24.gr
Categories: