Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Θρήνος στο μνημόσυνο του άτυχου φοιτητή στο Ρέθυμνο

Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε σήμερα το πρωί το μνημόσυνο των τριών μηνών από τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη.


Συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί του 20χρονου φοιτητή συγκεντρώθηκαν στο χωριό Σελλί του Ρεθύμνου, στην ιδιαίτερη πατρίδα του Βαγγέλη, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του.

Ακόμη και άνθρωποι που δεν γνώριζαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη έδωσαν το "παρών" στο μνημόσυνο, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να διατηρήσουν ζωντανή τη μνήμη του, αλλά και να υπενθυμίσουν τους λόγους που τον οδήγησαν στην απελπισία και στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του. 


Η οικογένεια του 20χρονου, τρεις μήνες μετά τον χαμό του, εξακολουθεί να βιώνει τον δικό της Γολγοθά, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει τον άδικο χαμό του.

Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργούν οι αρχές για τις αιτίες που οδήγησαν τον Βαγγέλη σε αυτή την απόφαση, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθεί για κατάθεση κι άλλο ένα πρόσωπο, το οποίο φέρεται να συμμετείχε στα καψόνια που είχε υποστεί από συμφοιτητές του ο 20χρονος φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Μπούκας, ο ιατροδικαστής στην έκθεση που συνέταξε και παρέδωσε στις αστυνομικές Αρχές που ερευνούν την υπόθεση, δεν κάνει λόγο για σαφή αυτοχειρία, αλλά για φαινόμενη αυτοχειρία και αυτό γιατί λείπει ένα μέρος του σώματος του Βαγγέλη, που το κατασπάραξαν τα αγρίμια στο ερημικό σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα του.

newsit.gr
Categories: