Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Παιδοκτόνοι: Δέκα υποθέσεις που σοκάρουν! (photos)

Η μεθοδολογία που ακολουθήθηκε για τη συγκάλυψη του εγκλήματος της τετράχρονης Άννυ  από τον ίδιον της τον πατέρα, συμπεριλαμβάνεται στα πλέον ειδεχθή ανά τον κόσμο εγκλήματα με κορυφαίο αυτό που συνέβη στην Αμερική πριν από 13 χρόνια με θύμα την μόλις πέντε μηνών Brianna. Όμως, ψύχραιμα και εξαιρώντας τις λεπτομέρειες της κάθε πράξης,  συνειδητοποιούμε ότι δυστυχώς τα παιδιά βρίσκονται όλο και συχνότερα στο στόχαστρο μιας... ενηλικιωμένης τερατογέννεσης!


Τα εγκλήματα που κατά καιρούς έχουν συμβεί στον πλανήτη σε βάρος παιδιών ξεπερνούν όχι μόνον εκείνον ή εκείνους που τα διέπραξαν, αλλά συχνά και την ίδια την επιστήμη της Εγκληματολογίας. Πλέον γίνονται όλο και συχνότερα. Είναι όλο και πιο βίαια. Εν αναμονή της πλήρους διαλεύκανσης της δολοφονίας της Αννυ.

Τον Ιούλιο του 2002 η Αμερική κλήθηκε να αντιμετωπίσει κατάματα, ένα ακόμη κοινωνικό σοκ. Είναι ο μήνας που η μόλις πέντε μηνών Brianna καταρρέει από τα βασανιστήρια της μάνας, του πατέρα και του θείου της.

Εκείνο το μωρό είχε γεννηθεί στο Νέο Μεξικό, στις 14 Φεβρουαρίου του 2002 και πέθανε στις 19 Ιουλίου της ίδιας χρονιάς. Θα ζούσε ακόμη εάν της το είχε επιτρέψει η μάνα της Stephanie Lopez και ο πατέρας της Andy Walters.

Στο σπίτι του Las Cruces έμεναν οι γονείς και ο θείος της Steven Lopez. Σύμφωνα με τις αρχές, τότε, η κακοποίηση του μωρού ξεκίνησε σχεδόν αμέσως. Ότι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους, του το έκαναν αυτού του μωρού. Μέχρι και ξένα σώματα βρήκε ο ιατροδικαστής μέσα του, λίγες ώρες πριν ξεψυχήσει από τα τελειωτικά χτυπήματα. Αυτά που συνέβησαν ένα βράδυ όταν οι δύο άνδρες είχαν μείνει μόνοι τους σπίτι και τα πίνανε. Κάποια στιγμή ο πατέρας βούτηξε το μωρό κι άρχισε να το πετάει ψηλά και μετά το βλέπανε και οι δύο που έπεφτε στο πάτωμα και λύνονταν στα γέλια. Η μάνα ήταν απούσα. Οχι, σε όλα, όπως αποδείχθηκε. Το μωρό κατάφερε να αντέξει 153 ημέρες. Ο πατέρας καταδικάστηκε σε φυλάκιση 57 χρόνων, ο θείος σε 51 χρόνια και η μητέρα σε 27 χρόνια.

Τρία χρόνια αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2005, αποκαλύπτεται, πάλι στην Αμερική, πως ένα ζευγάρι (οι Ward), ζούσαν στο ίδιο σπίτι επί δέκα ημέρες με τα άψυχα κορμιά των παιδιών τους που εκείνοι οι ίδιοι είχαν σκοτώσει. Τον οκτάχρονο Christopher, την εννιάχρονη Latrica και την 11χρονη Shanieka.

Τα πράγματα πήγαν από το κακό στο χειρότερο. Μόνον το 2010, σύμφωνα με στοιχεία του American Anthropological Association, περισσότερες από 200 μητέρες της ΗΠΑ, σκότωσαν τα παιδιά τους. Το 2014 επίσημα στοιχεία υποστηρίζουν ότι πάνω από 450 παιδιά στην Αμερική βρίσκουν τραγικό θάνατο κάθε χρόνο από τους γονείς τους!

Το 2012 ένα επτάχρονο αγόρι, ο Roderick δολοφονήθηκε από την 27χρονη μητέρα του και τον πατριό του διότι αρνιόταν να διαβάσει την Βίβλο και δεν ήταν συνεπής με τα μαθήματά του.  Ο Roderick Arrington μεταφέρθηκε με σοβαρό οίδημα στο κεφάλι στο University Medical Center του Las Vegas. Λίγο αργότερα πέθανε.

Τον Σεπτέμβριο του 2014, ακόμη και ο Αμερικανός εισαγγελέας Ed Marsico που είχε αναλάβει την υπόθεση, δεν κατάφερε να κρύψει την έκρηξή του με αυτό που είχε μπροστά του: δύο γονείς οι οποίοι κατηγορούνταν πως σκότωσαν τον εννιάχρονο γιο τους, Jarrod Tutko. «Έχω βρεθεί σε πολλά σημεία εγκλήματος τα τελευταία 25 χρόνια, αλλά αυτή η σκηνή που αντίκρισα ήταν και η πιο τρομακτική», δήλωνε ο Marsico.

Ο μικρός ζούσε για μήνες ένα «ελληνικό Κωσταλέξι». Πέθανε κακοποιημένος από ασιτία. Οι αρχές τον εντόπισαν δύο μήνες μετά τον θάνατό του σε προχωρημένη σήψη στο κλειδωμένο δωμάτιο της οικογένειας Tutko. Στο άλλο δωμάτιο και στο πάρα πέντε πριν τον θάνατο, βρήκαν την δεκάχρονη αδελφή του και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας.

Εδώ και μερικά χρόνια, όμως, δεν έχει μόνον η Αμερική το αισχρό προνόμιο να είναι πρώτη σε τέτοιες ειδήσεις.

Τον Αύγουστο του 2013, το ζεύγος Luczak και Krezolek (με καταγωγή από την Πολωνία), στα 27 εκείνη και στα 34 εκείνος, χαρακτηρίζονται από τις αρχές και την κοινωνία ως «.άκαρδα τέρατα» Ένα χρόνο πριν, ο εννιάχρονος γιος τους βρέθηκε τόσο κακοποιημένος που οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο νόμιζαν πως μάζευαν «ένα σακούλι με σπασμένα κόκαλα». Η δίκη κράτησε εννέα εβδομάδες στο Μπέρμιγχαμ. Στο τελείωμα της δίκης, ο δικαστής τους είπε: «Κατά τη διάρκεια των εννέα εβδομάδων, κανένα σημάδι μεταμέλειας δεν έχω παρατηρήσει από εσάς».

Η Dena Schlosser από το Τέξας, στις 22 Νοεμβρίου του 2004 σκότωσε κόρη της Μαργαρίτα, έντεκα μηνών, κόβοντας με ένα μαχαίρι τα δυο της χέρια. Όταν την εντόπισε η αστυνομία τραγουδούσε χριστιανικούς ύμνους. Προσεύχονταν!

Τον Ιούλιο του 2004, μία 22χρονη μητέρα από το Κουίνς της Νέας Υόρκης, δολοφόνησε το μόλις 11 μηνών αγοράκι της, πνίγοντας το με σεντόνι και στη συνέχεια ανέβασε την φωτογραφία του νεκρού αγοριού στο Facebook, σχολιάζοντας: «R.I.P Tinkabutt».

Την ίδια χρονιά, ένας 30χρονος ο Αλεξάντερ Κιρίλοφ από την Ρωσία, αφού δολοφόνησε την γυναίκα του, στη συνέχεια μαχαίρωσε και τα δυο τους παιδιά δύο και τριών ετών. Στη συνέχεια τα τεμάχισε και τα πέταξε στα σκουπίδια!

Το 2004, ο John Sharpe από την Αυστραλία καταδικάστηκε σε δις., ισόβια για την δολοφονία της γυναίκας του που ήταν πέντε μηνών έγκυος και της κόρης του Γκρέισι (λίγες ημέρες αργότερα) η οποία ήταν 19 μηνών. Ισχυρίστηκε ότι όλα συνέβησαν σε μια «στιγμή τρέλας», ωστόσο οι δικαστές αποφάνθηκαν πως «ήξερε πολύ καλά τι έκανε και το είχε οργανώσει».

Τον Ιανουάριο του 2014 η 25χρονη Emma Wilson αφού έβγαλε μια selfie μαζί με το 11 μηνών μωρό της το οποίο ούρλιαζε από την κακοποίηση που του είχε... προσφέρει αυτή η σατανική γυναίκα, πέταξε το μωρό τόσο βίαια στο πάτωμα που το σκότωσε. Μάλιστα, όταν οι κάτοικοι του κάτω διαμερίσματος ειδοποίησαν την αστυνομία, η νεαρή Emma προσπάθησε να ενοχοποιήσει για τον θάνατο του Callum, τον δίχρονο γιο της!

Η στατιστική του τρόμου...

Όπως προκύπτει από στοιχεία του FBI:

-Η πλειοψηφία των δολοφονημένων παιδιών από τον έναν ή και τους δύο γονείς είναι κάτω των πέντε ετών (μεταξύ τριών και τεσσάρων).
-Περίπου το 50% των περιπτώσεων έχουν βρει τραγικό τέλος ύστερα από κακοποίηση.
-Οι πατεράδες  είναι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων που εξετάστηκαν, οι δράστες. Οι άνδρες δολοφόνησαν έξι στα δέκα παιδιά χτυπώντας τα ή πυροβολώντας τα σε ποσοστό 75%.
-Στις περιπτώσεις που δράστης είναι η μητέρα, βρέθηκε πως τα παιδιά θύματα είναι κάτω του ενός έτους σε ποσοστό 40%.









onsports.gr
Categories: