Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Πόσο συγκινητικό: Δείτε τι κάνει το 9χρονο κορίτσι για τους άστεγους (εικόνες, βίντεο)

Υπάρχουν μερικές ιστορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας κατά καιρούς, και νομίζεις ότι είναι σενάριο κάποιας τρυφερής κινηματογραφικής ταινίας.


Κι όμως είναι η πραγματικότητα και εκεί είναι που λες ότι υπάρχουν άνθρωποι με τεράστιο μεγαλείο ψυχής. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει κι ένα κοριτσάκι μόλις 9 ετών. Η Hailey Fort αντί να παίζει παιχνίδια με τα συνομήλικα παιδιά στον ελεύθερο χρόνο της, προτιμάει να φτιάχνει σπίτια για άστεγους! Κι όμως. Η μικρή κατασκευάζει φορητά καταφύγια για αυτούς τους ανθρώπους ενώ ταυτόχρονα φροντίζει και για την σίτισή τους, καλλιεργώντας τα ανάλογα προϊόντα.


Πώς όμως ξεκίνησε η ενασχόλησή της με τα σπίτια των αστέγων; Όπως είπε η μητέρα της σε πρόσφατη συνέντευξή της, όταν η κόρη της ήταν 5 ετών, την είχε ρωτήσει αν θα μπορούσε να βοηθήσει με κάποιον τρόπο έναν άστεγο που είχαν τότε στη γειτονιά τους. Τότε η μαμά της με τη βοήθεια κι άλλων γειτόνων αλλά και την πριγκίπισσά της, άρχισαν να φτιάχνουν σπίτια για να βοηθήσουν όσο περισσότερους άστεγους μπορούσαν.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου:









mothersblog.gr
Categories: