Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Προσωρινά δελτία για ΑΕΚ, Πανιώνιο, ΟΦΗ!


H Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ αποφάσισε να βγάλει προσωρινά δελτία στις τρεις ομάδες, άρα το πρωτάθλημα αρχίζει!
Με τρόπο αυτό ευνοούνται ΑΕΚ, Πανιώνιος και ΟΦΗ, οι τρεις ομάδες δηλαδή που είχαν το μεγαλύτερο πρόβλημα με την φορολογική ενημερότητα και βάσει νόμου δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεταγραφές.
Τώρα θα μπορούν να εκδώσουν προσωρινά δελτία ως τα μέσα Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι ανεξαρτήτως της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικής Αθλητισμού που θα συνεδριάσει την Παρασκευή για να επανεξετάσει τις περιπτώσεις οκτώ ομάδων της Σούπερ Λίγκας, το πρωτάθλημα θα αρχίσει κανονικά το Σαββατοκύριακο και οι τρεις συγκεκριμένες ομάδες θα έχουν προσωρινά δελτία.

Επίσης την Τρίτη αναμένεται να ψηφιστεί η τροπολογία για την ρύθμιση των χρεών στις ΠΑΕ, γεγονός που εξαλείφει κάθε κίνδυνο για τις ομάδες χωρίς ενημερότητα να δεχτούν πρόστιμο. Αρα σα να μην συμβαίνει τίποτα στο ταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο, με το πρωτάθλημα να γίνεται κανονικά με την συμμετοχή ομάδων που δεν πληρούν τις προυποθέσεις του νόμου.
Η πρόταση για έκδοση προσωρινών δελτίων έγινε από την Σούπερ Λίγκα και τελικά την δέχτηκε η ΕΠΟ, δίνοντας προθεσμία στις τρεις ομάδες μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου να τακτοποιήσουν τις εκρεμμότητες τους!
Την ίδια ώρα η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι μερικές ώρες πριν από τη σέντρα του πρωταθλήματος, δηλαδή ως το μεσημέρι του Σαββάτου, θα μπορούν οι ομάδες να καταθέτουν δελτία στην ΕΠΟ.
«Από την Ε.Π.Ο. ανακοινώνεται ότι το Τμήμα Μητρώου Δελτίων θα παρέχει τις υπηρεσίες του και το Σάββατο 25/8 από τις 10:00 έως τις 13:00» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομοσπονδίας.
Πηγή: tsantiri.gr