Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ...Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΦΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ 63ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ.


ΑΣ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΟΙ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ" ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ 

Φωτογραφία για ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ...Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΦΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ 63ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Το πόρισμα της ιατροδικαστική εξέτασης της ιατροδικαστού Πειραιώς Χριστίνας Τσάκωνα στα πτώματα του 63χρονου Αιγυπτιώτη και της 60χρονης συντρόφου του που βρέθηκαν μαχαιρωμένοι στις 15.25 το μεσημέρι της Πέμπτης στον δεύτερο και στον τρίτο όροφο της μικροαστικής πολυκατοικίας, σοκάρει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος άνδρας βρισκόταν σκοτωμένος παραπάνω από 21 ώρες μέσα σε ποτάμι αίματος στον δεύτερο όροφο του άδειου διαμερίσματος που είχε ενοικιαστήριο. 

Θύμα και θύτης(ή θύτες εάν οι επισκέπτες θανάτου ήταν δύο)πρέπει να συνομίλησαν. Κάποια στιγμή ο δράστης έβγαλε ένα κουζινομάχαιρο και κάρφωσε τον 63χρονο στο στόμα. Φέρει βαθύ τραύμα στην στοματική κοιλότητα. Η μαχαιριά του έκοψε τη γλώσσα. Το χτύπημα στο συγκεκριμένο σημείο, ήταν εσκεμμένο. Ο συνταξιούχος ξεμάτωσε από ακατάσχετη αιμορραγία. Φέρει επίσης μια επιφανειακή μαχαιριά στο θώρακα η οποία δεν ήταν θανατηφόρα.

Σύμφωνα με το makeleio.gr η 60χρονη σύντροφός του μαρτύρησε στον τρίτο όροφο. Φέρει 7-9 μαχαιριές. Στο πρόσωπο, στο λαιμό,(δεξιά και αριστερά)στον ώμο(αυχένας)και στην κοιλιά. Ο δολοφόνος σήκωνε το χέρι και χτυπούσε ασταμάτητα. Με μανία.


Πηγή: newsnow.gr

Categories: