Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΖΟΥΛΙΑ - ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ Η πορνοστάρ πάει τον βουλευτή στα δικαστήρια!


Αντιμέτωπος με την Τζούλια Αλεξανδράτου θα βρεθεί στα δικαστήρια ο Δημήτρης Παπαδημούλης! Γιατί; Να σας εξηγήσουμε αμέσως.

Η πορνοστάρ πάει τον βουλευτή στα δικαστήρια!

Το γνωστό μοντέλο είχε καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του βουλευτή πριν περίπου δύο χρόνια και ο Δημήτρης Παπαδημούλης ζήτησε από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής την άρση της βουλευτικής του ασυλίας ώστε να εκδικαστεί η υπόθεση.

«Ζήτησα να αρθεί η ασυλία μου και επιμένω σε ό, τι είχα πει στη Βουλή στις 15 Απριλίου 2010. Πέρασαν πάνω από 2 χρόνια για τη διαβίβαση του σχετικού φακέλου στο Κοινοβούλιο. Ακόμα μεγαλύτερη βραδυπορία παρατηρείται για μεγαλύτερα σκάνδαλα όπως αυτό της Siemens», είπε ο κ. Παπαδημούλης, συνομιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες.
Υπενθυμίζεται ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε υποβάλει μήνυση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ το 2010, μετά από τις αναφορές που είχε κάνει ο κ. Παπαδημούλης στο πρόσωπο της, μιλώντας στην Ολομέλεια και κατηγορώντας την για φοροδιαφυγή.
«Η εθνική πορνοσταρ που την έκαναν φίρμα τα ιδιωτικά κανάλια περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα και κάνει αρπαχτές της μιας βραδιάς και μετά πηγαίνει στην αστυνομία και υπογράφει μία δήλωση ότι πήγε αφιλοκερδώς προσκεκλημένη του επιχειρηματία του μαγαζιού, του σκυλάδικου, του νυχτομάγαζου όπου έκανε το δικό της σόου; Τι κάνει το κράτος απέναντι σε αυτή την καραμπινάτη προκλητική φοροδιαφυγή;», είχε πει τότε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκαλώντας την οργή της Τζούλιας Αλεξανδράτου.
Πηγή: radar.gr
Categories: