Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

«Καταργήσατε το Ιστορικό Ειρηνοδικείου που ούτε η Χούντα έκανε»


«Καταργήσατε το Ιστορικό Ειρηνοδικείου που ούτε η Χούντα έκανε»
Ιδιαίτερα καυστικός είναι σε επιστολή του ο πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΈΝΩΣΗ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Σωτήρης Σωτηρόπουλος για την κατάργηση του Ειρηνοδικείου Λαμπείας.
Η επιστολή έχει αποδέκτες τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ κ. Κουβέλη και τον υπουργο Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτη.
Κοινοποιείται δε στον Προϊστάμενο Πρωτοδικείου Ηλείας, στο Δήμο Αρχ. Ολυμπίας, σταΚοινοβουλευτικά Κόμματα, στους βουλευτές του νομού και στα τοπικά ΜΜΕ.
«Κύριοι και πάλαι ποτέ συναγωνιστές και σύντροφοι Φώτη και Αντώνη (δεν απευθύνομαι ούτε στον Σαμαρά, ούτε στον Βενιζέλο, παρά μόνο σε σας που διαπράξατε ως φυσικοί αυτουργοί το έγκλημα, παρότι σας κάναμε επανειλημμένες εκκλήσεις και παρακλήσεις, με στοιχεία και ντοκουμέντα).
Το έτος 1836, γνήσιοι Γερμανοί Βαυαροί γκαουλάϊτερ και βασανιστές του ελληνικού λαού (αντιβασιλείς του ξενόφερτου βασιλιά Όθωνα) οι Κόμης Ιωσήφ Λουδοβίκος Άρμανσπεργκ, Γεώργιος Λουδοβίκος φον Μάουρερ και Υποστράτηγος Κάρολος Βίλχελμ Χάυντεκ, υπόγραψαν την ίδρυση του ιστορικού Ειρηνοδικείου Λαμπείας (Δίβρης) για την εξυπηρέτηση μιας λίαν ορεινής, άγονης, απομονωμένης περιοχής της Ηλείας, Αχαΐας και Αρκαδίας.

Σήμερα το σωτήριον έτος 2012, μετά 176 ολόκληρα χρόνια λειτουργίας του, εσείς γνήσιοι Έλληνες το γένος αλλά θλιβεροί υποτελείς των απογόνων των παραπάνω (Άρμανσπεργκ, Μάουρερ και Χάυντεκ) των σύγχρονων βασανιστών μας Ραϊχενμπατ και Φούχτελ ( τοποτηρητές που όρισε ψυχόπονη Μέρκελ που …«ματώνει» για τα βάσανα του λαού μας)
Υπογράψατε την κατάργηση του Ειρηνοδικείου μας, εν ψυχρώ και παράλληλα διατάζετε και καταδικάζετε τους ατυχείς ορεινούς ξωμάχους Λαμπειείς να πάνε στο Ειρηνοδικείο Πελοπίου ( το οποίο ειρήσθω εν παρόδω, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής -13 χλμ- από την πρωτεύουσα του Νομού Πύργο και για να το επισκεφτούν οι ορεινοί Ηλείοι, πρέπει να πάνε μέσω Πύργου !!!…)
Εύγε σας!
Ζηλώσατε την δόξα των Συνταγματαρχών της Χούντας που επεχείρησαν να το καταργήσουν αλλά το επανέφεραν αμέσως, μετά δική μας αγωνιστική παρέμβαση.
Εσείς όμως ξεπεράσατε ακόμη και τους Χουνταίους, αφού δεν ακούσατε ούτε τη δική μας φωνή, ούτε τη φωνή της συνείδησής σας, ούτε καν τιμήσατε τους αγώνες σας («τα στερνά τιμούν τα πρώτα»), αλλά υποκύψατε στις εντολές της «Μνημονιακής» καταιγίδας.
Πηγή: tsantiri.gr
Categories: