Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Έμπαινε σε σπίτια κι έκανε στοματικό έρωτα σε άνδρες την ώρα που κοιμόντουσαν


Ένας άνδρας από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, ο οποίος επαγγέλλεται DJ, διαρρήγνυε σπίτια στα οποία διέμεναν άνδρες που είχε δει σε διάφορα κλαμπ και πάρτι και τους έκανε στοματικό έρωτα την ώρα που κοιμόντουσαν.
Έμπαινε σε σπίτια κι έκανε στοματικό έρωτα σε άνδρες την ώρα που κοιμόντουσαν
Σύμφωνα με τις Αρχές, πρόκειται για τον 27χρονο Dajuan Porter, ο οποίος καταδίωκε τρεις άνδρες, τους οποίους, τελικά, παρενόχλησε σεξουαλικά μέσα στα ίδια τους τα σπίτια.
Το πρώτο περιστατικό καταγγέλθηκε τον Μάιο του 2011, από έναν άνδρα ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Porter σκαρφάλωσε στο διαμέρισμά του από μία υδρορροή, μπήκε μέσα και άρχισε να του κάνει στοματικό έρωτα.

Τον Απρίλιο του 2012, ένας άλλος άνδρας κατήγγειλε στην αστυνομία ότι πήγε στο σπίτι του Porter μετά από ένα πάρτι και αποκοιμήθηκε εκεί κι όταν ξύπνησε, βρήκε τον 27χρονο να του κάνει στοματικό έρωτα, αναφέρει το directnews.gr
Το τρίτο περιστατικό καταγγέλθηκε τον περασμένο Ιούλιο. Το φερόμενο ως θύμα είχε πάει σ’ ένα πάρτι και τον πήρε ο ύπνος καθώς είχε καταναλώσει αρκετό αλκοόλ. Όπως οι προηγούμενοι δύο και αυτός ο άνδρας ισχυρίζεται ότι βρήκε τον Porter να του κάνει στοματικό έρωτα.
Ο 27χρονος DJ κατηγορείται τώρα για ακούσια σεξουαλική επαφή, ενώ εις βάρος του εκκρεμούν και τρεις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και διαρρήξεις.
Πηγή: tsantiri.gr
Categories: