Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ένα σακάκι της Μέρκελ κοστίζει παραπάνω από το μισθό του Έλληνα!


Τη στιγμή που η ανεργία στην Ελλάδα αγγίζει το 25,1% και οι εικόνες από ανθρώπους να ψάχνουν στα σκουπίδια έχουν γίνει πια καθημερινότητα, η Άνγκελα Μέρκελ επισκέπτεται την χώρα μας για να «συμπαρασταθεί», φορώντας ένα σακάκι από χρυσάφι!


Ένα σακάκι της Μέρκελ κοστίζει παραπάνω από το μισθό του Έλληνα!

Τι κι αν θέλει να φαίνεται λιτή φορώντας σε όλες της τις επίσημες εμφανίσεις ένα μονόχρωμο σακάκι…

Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια τεράστια συλλογή που συνολικά κοστίζει χρυσάφι. Όπως έχει δηλώσει η ίδια η Γερμανίδα σχεδιάστρια που «κρύβεται» πίσω από τα σακάκια της καγκελάριου, κάθε σακάκι της Μέρκελ κοστίζει 750 ευρώ! Δεδομένου ότι, κατά καιρούς, οι φωτορεπόρτερ έχουν απαθανατίσει τη Γερμανίδα καγκελάριο με τουλάχιστον 100 διαφορετικά τέτοια σακάκια, προκύπτει ότι μόνο το συγκεκριμένο τμήμα της γκαρνταρόμπας της κοστίζει75.000 ευρώ
Η Γερμανίδα σχεδιάστρια τόνισε, επίσης, ότι με τα σακάκια αυτά η Μέρκελ δεν έχει άγχος κάθε φορά για το τι θα φορέσει και επιπλέον δεν τραβάει την προσοχή. Μάλιστα, έχει παρατηρηθεί ότι η Γερμανίδα καγκελάριος επιλέγει διαφορετικό χρώμα σακάκι, ανάλογα με το μήνυμα που θέλει να περάσει σε κάθε εμφάνισή της.
Έχοντας λοιπόν το ίδιο πανάκριβο σακάκι σε όλες τις αποχρώσεις εμφανίζεται και μιλάει στις ελληνικές οικογένειες οι οποίες προσπαθούν να περάσουν το μήνα με λιγότερα από τα χρήματα που ξοδεύει εκείνη για ένα μόλις σακάκι.
Και, όπως έσπευσαν να επισημάνουν οι στυλίστες ανά την υφήλιο, πέρα από το κόστος, κάθε άλλο παρά την κολακεύει το τρίκουμπο σακάκι αφού με το παραμικρό αεράκι εμφανίζονται τα παραπανίσια κιλά της!
Πηγή: newsbomb.gr
Categories: