Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ανάβει απόψε και πάλι το "Φως στο τούνελ" ! Τι θα δούμε στην πρώτη εκπομπή της Αγγελικής


Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο απουσίας, η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει και πάλι στους δέκτες μας. Η γνωστή δημοσιογράφος απόψε ανάβει για 17η συνεχόμενη χρονιά το "Φως στο τούνελ" της, πράγμα που σημαίνει πως ταυτοχρόνως ανάβει και η σπίθα της ελπίδας για εκατοντάδες σπίτια συνανθρώπων μας που έχουν χάσει τα αγαπημένα τους πρόσωπα και που θα θελήσουν να ζητήσουν την βοήθεια της Αγγελικής, προκειμένου να καταφέρουν μνα εντοπίσουν κάποια ίχνη ζωής!
Ανάβει απόψε και πάλι  το "Φως στο τούνελ" ! Τι θα δούμε στην πρώτη εκπομπή της Αγγελικής

Το θρυλικό ,λοιπόν, και πολυβραβευμένο "Φως στο τούνελ" έρχεται από σήμερα στον αέρα του Alpha και υπόσχεται να καθηλώσει τους λάτρεις της έρευνας και του μυστηρίου (11.00 μ.μ.).

 Η εκπομπή, που σε 17 χρόνια έχει εντοπίσει πάνω από 1.400 αγνοούμενους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, και έχει συντελέσει στην εξιχνίαση 18 δολοφονιών, επιστρέφει πιο επίκαιρη από ποτέ.
Η "Μις Μαρπλ" της ελληνικής τηλεόρασης, με την πολύχρονη εμπειρία της αλλά και τη μεθοδική και επίμονη έρευνά της, θα σταθεί για μια ακόμη φορά στο πλευρό των συνανθρώπων μας, αναζητώντας τα ίχνη αυτών που εξαφανίστηκαν, κάτω από περίεργες συνθήκες. Παράλληλα, θα επιχειρήσει να ρίξει φως σε δύσκολες και περίπλοκες υποθέσεις που απασχολούν και τις αστυνομικές αρχές. Οι τηλεθεατές, συμμετέχοντας εθελοντικά στις έρευνες και συμβάλλοντας στη διαλεύκανση των υποθέσεων, θα έχουν για άλλη μια φορά τον δικό τους ξεχωριστό ρόλο στην εκπομπή 

Στην αποψινή της πρεμιέρα η εκπομπή θα προσπαθήσει να εξιχνιάσει μία υπόθεση κανονικό θρίλερ και μάλιστα θρίλερ για γερά νεύρα !

Οι εκτιμήσεις περί πτώχευσης της χώρας, που κάποιοι εντέχνως διέρρεαν, τους αναστάτωσαν. Ο φόβος τους οδήγησε στις τράπεζες για να σηκώσουν τις καταθέσεις που είχαν, χωρίς να υπολογίσουν τους κινδύνους. Οι επιτήδειοι που καραδοκούσαν, δεν άργησαν να τους προσεγγίσουν με ένα σχέδιο διάσωσης για την περιουσία τους. 

Το παρατραπεζικό κύκλωμα ανέλαβε αμέσως δράση και ο εύκολος στόχος δεν άργησε να παγιδευτεί στα δίχτυα του. Το τηλεφώνημα–γρίφος, το μοιραίο ραντεβού, οι αναπάντητες κλήσεις, η απρόβλεπτη εξέλιξη… Τι θα φέρει στο φως η έρευνα της εκπομπής;


Πηγή: tlife.gr gr.omg.yahoo.com
Categories: