Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Larry Levine: Ο άνθρωπος που συμβουλεύονται οι πλούσιοι κρατούμενοι

«Βλέπω προέδρους εταιρειών, μάνατζερ, διευθυντές, επιχειρηματίες οι οποίοι συνήθιζαν να δίνουν πάντα εντολές και πλέον είναι ευνουχισμένοι»

Larry Levine: Ο άνθρωπος που συμβουλεύονται οι πλούσιοι κρατούμενοι


Ο Larry Levine φυλακίστηκε μετά από εμπλοκή του μαζί με κάποιους επιχειρηματίες σε επικίνδυνες συνωμοσίες ναρκωτικών. Η θητεία του εξαργυρώνεται σήμερα με τον τίτλο του «συμβούλου επιβίωσης στην φυλακή για μέλη της υψηλής κοινωνίας».
Η εταιρεία του («FEDTIME 101») προετοιμάζει κατάλληλα επιχειρηματίες, πολιτικούς και μεγαλοαστούς που καταδικάζονται, ώστε να μπουν σε αυτόν τον διαφορετικό και σκληρό κόσμο με κάποια εφόδια. Έτσι τους μαθαίνει από το πώς να μαγειρεύουν στο κελί τους, το που μπορεί να οδηγήσει η αλλαγή καναλιού στη κοινόχρηστη τηλεόραση και βέβαια το πιο σημαντικό, πώς να μειώσουν τις πιθανότητες βιασμού.
Ο ίδιος ο Levine όμως αναφέρει στη συνέντευξη του, ότι η μεγαλύτερη πρόκληση των πελατών του είναι η πνευματική προετοιμασία τους πως θα πρέπει να περάσουν τη ζωή τους πίσω από τα κάγκελα. Η φυλακή στην ουσία είναι βαρετή και αυτό που προκαλεί στα άτομα είναι ένα πολιτισμικό σοκ. Κλείνει λέγοντας πως βλέπει προέδρους εταιρειών, μάνατζερ, διευθυντές, επιχειρηματίες οι οποίοι συνήθιζαν να δίνουν πάντα εντολές και πλέον είναι ευνουχισμένοι.
Το τελευταίο φύλλο των Times του αφιερώνει δυο ολόκληρες σελίδες.

Παλιότερη συνέντευξη στο CNN:



Πηγή: lifo.gr
Categories: