Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΣΟΚ στην Ανθούσα: Κρέμασε τη μητέρα του στο πηγάδι


Τραγικό τέλος είχε άτυχη ηλικιωμένη που αγνοούνταν στην περιοχή της Ανθούσας τις τελευταίες τέσσερις ημέρες.
Εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι από την αστυνομία Παλλήνης, κρεμασμένη έξω από το πηγάδι που υπήρχε κοντά στην κατοικία της. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομίας, όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δράστης ήταν ο ίδιος της ο γιος, ο οποίος είχε νοσηλευτεί πρόσφατα σε κλινική για άτομα με ψυχικές διαταραχές.

Ολα άρχισαν προχθές το βράδυ, όταν γείτονες τηλεφώνησαν στην αστυνομία και ζήτησαν βοήθεια καταγγέλλοντας πως ο 50χρονος γιος της άτυχης γυναίκας έβγαζε τα πράγματα που υπήρχαν μέσα στο σπίτι του και τα πετούσε στον δρόμο, σε κατάσταση αμόκ! Η αστυνομία έσπευσε στην περιοχή,ο άντρας όμως ταμπουρώθηκε μέσα στην κατοικία οπλισμένος με μαχαίρι, τσεκούρι και κατσαβίδια, και δεν άνοιγε την πόρτα. Τελικά έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας, με επικεφαλής τον διοικητή του Α.Τ. Παλλήνης Αποστόλη Μπανιά, έγινε η σύλληψή του.
Το μυστήριο όμως και το πιο ανησυχητικό στην όλη ιστορία ήταν πως η ηλικιωμένη μητέρα του 50χρονου, σύμφωνα με τους γείτονες, δεν ακουγόταν στην περιοχή εδώ και τρεις ημέρες. Αγνοούνταν και οι υποψίες ήταν πολλές… Η αστυνομία ανέκρινε τον δράστη και έπειτα από την κατάθεσή του αλλά και έρευνες που έκανε στην περιοχή εντόπισε χθες το μεσημέρι τοπτώμα της άτυχης γυναίκας.
Πηγή: to-mati.gr
Categories: