Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Πάτρα: Κοσμοσυρροή στα ΚΤΕΛ - Πάνω από 15% η αύξηση - Η πόλη φόρεσε τα γιορτινά της - Οι τελευταίες πινελιές στα άρματα - Δείτε φωτο

Αύξηση της κίνησης προς Πάτρα για το Πατρινό Καρναβάλι που υπερβαίνει το 15% σε σχέση με πέρυσι, παρατηρείται από χθες το πρωί στο σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ, μέσω του οποίου καταφθάνουν επισκέπτες απ΄όλη την Ελλάδα. Αυτή την ώρα στα ΚΤΕΛ υπάρχει κοσμοσυρροή καθώς έρχονται στην Πάτρα νέοι και φοιτητές, ενώ γεμάτη κόσμο είναι και η Αγορά Αργύρη η οποία έχει μετατραπεί σε καρναβαλικό κέντρο και παρέχει πληροφορίες και θέαμα στους επισκέπτες.

Αξίζει να σημειωθεί οτι το ΚΤΕΛ κάνει ειδικές προσφορές για τους επισκέπτες του Καρναβαλιού ενώ πραγματοποιεί και έκτακτα δρομολόγια απο την Αθήνα, ανά πέντε λεπτά, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Στον σταθμό του Κηφισού στην Αθήνα, διανέμονται φυλλάδια με πληροφορίες για το Πατρινό καρναβάλι και το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων όπως και στα πλοία της γραμμής Πάτρα- Ιταλία.

Τα άρματα δέχονται τις τελευταίες πινελιές στο καρναβαλικό συνεργείο στο Πετρωτό, ενώ η σημερινή τους παρέλαση στους κεντρικούς δρομους της πόλης αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας.

Την ίδια ώρα περί τα 800 ταξί έχουν στολιστεί με κορδέλλες που έχουν τα χρώματα του καρναβαλιού και δίνουν έναν ξέγνοιαστο τόνο χαράς.

Έναν ευχάριστο τόνο χαράς δίνουν και οι πάγκοι των μικροπωλητών που έχουν στηθεί στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου από Γούναρη έως τον Άγιο Ανδρέα.

Όλα είναι έτοιμα για την αυριανή μεγάλη νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με τους χιλιάδες καρναβαλιστές έτοιμους για...όλα.


Πηγή: xespao.blogspot.com
Categories: