Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Αγγελική Νικολούλη και άλλοι στην κερκίδα των επισήμων του Πατρινού Καρναβαλιού

VIPS και σημαντικές προσωπικότητες στην κερκίδα των επισήμων θα βρεθούν την Κυριακή (17/3) στην Μεγάλη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού. 


Αγγελική Νικολούλη και άλλοι στην κερκίδα των επισήμων του Πατρινού Καρναβαλιού

Ανάμεσα σε αυτές θα είναι η Αγγελική Νικολούλη η γνωστή δημοσιογράφος που έχει στενές σχέσεις με το Πατρινό Καρναβάλι και ήταν από τα πρώτα μέλη της καρναβαλικής επιτροπής παλιότερα. 
Η Αγγελική Νικολούλη θα παρακολουθήσει το Πατρινό Καρναβάλι μαζί με την φίλη της Νατάσα Ράγιου.  Στις κερκίδες θα είναι ο πρόεδρος της Επιτροπής Σεναρίων της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ροδόπουλος. 

Στην κερκίδα των επισήμων θα βρίσκονται και οι Ρώσοι δημοσιογράφοι που έρχονται για να καλύψουν το Πατρινό Καρναβάλι και τα δρώμενα των δύο παρελάσεων. Πρόκειται για 33μελή ομάδα Ρώσων αρχισυντακτών δημοσιογράφων που θα συνοδεύονται από τον  Πατρινό Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης & Επικοινωνίας Ανδρέα Κατσανιώτη  και από τους:

Ιωάννη Παναγιωτόπουλο, (Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης),  Νικόλαο Κατσικούλη (γραφείο ΓΓΜΕ), Μαρία Μαρουλάκου (γραφείο ΓΓΜΕ),  Αλεξιανή Ντάκου (Δημόσιες Σχέσεις ΓΓΕΕ-ΓΓΜΕ συνοδός αποστολής-συντονίστρια επίσκεψης) και Λένα Κωστούλα (Δημόσιες Σχέσεις ΓΓΕΕ-ΓΓΜΕ, συνοδός αποστολής-συντονίστρια επίσκεψης). 

Νωρίτερα από την παρέλαση ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας θα παραθέσει γεύμα στην Ρώσικη αποστολή και μαζί με μέλη του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου, αλλά και της ρώσικης πρεσβείας θα παρακολουθήσουν από κοινού τα δρώμενα  

Αυτοί που όπως όλα δείχνουν θα απουσιάσουν από τους επισήμους είναι προσωπικότητες της πολιτικής σκηνής που δεν έχουν εκδηλώσει άλλωστε κανέναν ενδιαφέρον. Προφανώς για ευνόητους λόγους…


Πηγή: patrasevents.gr
Categories: