Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ο δολοφόνος της Άρτας είχε και συνεργό - Ο ρόλος της 25χρονης


Στις φυλακές οδηγήθηκε και η 25χρονη φίλη του μακελάρη που δολοφόνησε τον 47χρονο φίλο του στην περιοχή Κεραμάτες της Άρτας και στη συνέχεια τεμάχισε το πτώμα, έβρασε τα μέλη του και τα πέταξε στο βόθρο του σπιτιού του και τον ποταμό Άραχθο.
Ο δολοφόνος της Άρτας είχε και συνεργό - Ο ρόλος της 25χρονης
Η 25χρονη η οποία είναι κόρη γνωστού δικηγόρου της Άρτας και γόνος εύπορης οικογένειας, ισχυρίστηκε πως ήταν παρούσα στην δολοφονία και ότι έφυγε από το σπίτι του εγκλήματος αφού πρώτα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών επειδή αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.Ο εισαγγελέας και ανακριτής δεν δέχθηκαν τους ισχυρισμούς της και μετά την πολύωρη απολογία της συμφώνησαν στην προφυλάκισή της.

Όπως ανάφερε ο κατηγορούμενος στους αστυνομικούς, δολοφόνησε τον φίλο του επειδή πίστευε ότι του είχε κλέψει ηρωίνη και χρήματα από το πατρικό του σπίτι όπου τον φιλοξενούσε επί 20 ημέρες στις αρχές του νέου χρόνου.
Σύμφωνα με το πόρισμα του καθηγητή Ιατροδικαστικής Θεόδωρου Βουγιουκλάκη που έκανε εργαστηριακή εξέταση στα αποκομμένα μέλη, ο 37χρονος δολοφόνος πρέπει να είχε και συνεργό στον τεμαχισμό της σορού, καθώς  δεν μπορούσε να κάνει μόνος του και πιθανόν να είναι η 25χρονη. Ο 37χρονος δράστης του πρωτοφανούς εγκλήματος βρίσκεται ήδη στη φυλακή, ενώ οι έρευνες της Ασφάλειας συνεχίζονται για τον εντοπισμό του κρανίου του θύματος που πέταξε στον Άραχθο, ώστε να ταυτοποιηθούν τα ευρήματα πριν από τα αποτελέσματα της ανάλυσης του DNA.
Πηγή: ipeirotika.gr
Categories: