Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ψηφίστηκε η άρση της ασυλίας Κασιδιάρη και Ταμήλου

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε ταχθεί υπέρ της άρσης ασυλίας του «για να αθωωθεί και πάλι πανηγυρικά», όπως είπε

Picture 0 for Ψηφίστηκε η άρση της ασυλίας Κασιδιάρη και Ταμήλου

Αίρεται η ασυλία του Ηλία Κασιδιάρη με 205 ψήφους «υπέρ», 3 ψήφους «κατά» και μία ψήφο «παρών», για το χαστούκι στη βουλευτή του ΚΚΕΛιάνα Κανέλλη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής. Ακόμα, με 170 «υπέρ», 32 «κατά» και 7 «παρών», ψηφίστηκε η άρση της ασυλίας του Μιχάλη Ταμήλου, για υπόθεση οφειλών δημοτικών επιχειρήσεων στο ΙΚΑ, κατά τη θητεία του στο δήμο Τρικάλων.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε ταχθεί υπέρ της άρσης ασυλίας του «για να αθωωθεί και πάλι πανηγυρικά», όπως είπε, ενώ ζήτησε να αρθεί ταυτόχρονα και η ασυλία των βουλευτών Λιάνας Κανέλλη και Ρένας Δούρου, οι οποίες, σύμφωνα με τα λεγόμενά του τον προσέβαλαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

«Εγώ δεν καταδέχθηκα να μηνύσω τον κ. Κασιδιάρη. Ούτε καν καταδέχθηκα να πάω στον ιατροδικαστή αν και η μελανιά ήταν εκεί 20 μέρες. Είμαι πολύ σκληρή εγώ για να πεθάνω», δήλωσε η Λιάνα Κανέλλη.

Τέλος, την άρση ασυλίας του είχε ζητήσει και ο Μιχ. Ταμήλος, που είπε πως θέλει να ξεκαθαρίσει το θέμα, λέγοντας ότι πλέον οι δημοτικές επιχειρήσεις έχουν συγχωνευτεί και οι οφειλές έχουν εξοφληθεί.


Πηγή: voria.gr
Categories: