Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Η εξαφανισμένη μητέρα τελικά ήθελε να εξαφανιστεί

Στην έρευνα του "Τούνελ" αποκαλυφθηκε ότι η κοπέλα εγκατέλειψε τον σύντροφο της και επέστρεψε στη Ρουμανία.Είναι από τις περιπτώσεις που αυτός που αναζητείται, εξαφανίστηκε με τη θέληση του. Η υπόθεση της 25χρονης Νικολέτας Σπιρέα και της κόρης της που εξαφανίστηκαν πριν μερικές ημέρες, είχε προκαλέσει ανησυχία στην κοινή γνώμη. Τελικά τα καλά νέα του ενοπισμού τους είναι άσχημα μόνο για τον σύντροφο της καθώς η έρευνα της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη αποκάλυψε ότι η κοπέλα και το μωρό είχαν εγκαταλείψει τη χώρα και είχαν πάει στη Ρουμανία, την πατρίδα της Νικολέτας.

Όπως γράφει το anikolouli.gr, ξημερώματα Σαββάτου η Νικολέτα και το επτά μηνών κοριτσάκι που απέκτησε με τον Κρητικό σύντροφο της, καταγράφηκαν επίσημα στο τελωνείο του Προμαχώνα.

Μαρτυρίες συμπατριωτών της στο "Τούνελ", έλεγαν πως η κοπέλα σχεδίαζε τη φυγή της για να επιστρέψει στην πατρίδα της. Συναντήθηκε με την παρέα που θα την βοηθούσε στην περιοχή Καμίνια του Ηρακλείου, το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Μαρτίου, που χάθηκαν τα ίχνη της από το κέντρο του Ηρακλείου. Εκεί, την άφησε ο οδηγός ταξί που μίλησε στην εκπομπή. Η μητέρα είχε επισκεφθεί φιλικό της πρόσωπο και χάθηκε στην επιστροφή για το σπίτι της. Κάμερα ασφαλείας καταστήματος που βρισκόταν στην πορεία της, την κατέγραψε ενώ περνούσε από το δρόμο με το μωρό στο καροτσάκι μιλώντας στο κινητό της τηλέφωνο. Ο σύντροφος της δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη αφού προγραμμάτιζαν το γάμο τους και τη βάφτιση της κορούλας τους.


Πηγή: kokoria.gr
Categories: