Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Ώρες αγωνίας για τον Τόμας Πρωτόπαπα

Στιγμές αγωνίας βιώνουν οι συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του νεαρού ηθοποιού Τόμας Πρωτόπαπα, ο οποίος ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο το πρωί της Κυριακής.




Ο ηθοποιός νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΚΑΤ. Το ισχυρό χτύπημα τού προκάλεσε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και γι' αυτό λίγη ώρα μετά τη μεταφορά του στο ΚΑΤ υπεβλήθη σε χειρουργείο.

Φίλοι και συνεργάτες του, στέλνουν τη θετική τους ενέργεια και μηνύματα συμπαράστασης στο νεαρό ηθοποιό, μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Τwitter! Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, ο ηθοποιός το πρωί της Κυριακής κατευθυνόταν προς το στούντιο όπου γυρίζεται η εκπομπή που συμμετέχει, το Dr Cook.

Ενώ οδηγούσε επί της Αττικής Οδού, κάποια στιγμή σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, προκειμένου να τηλεφωνήσει στην παραγωγή της εκπομπής και να λάβει οδηγίες για το πώς θα πάει στο στούντιο.

Εκείνη τη στιγμή ένα βαν της Αττικής Οδού έπεσε από απροσεξία πάνω του με μεγάλη ταχύτητα.

Ο Τόμας Πρωτόπαπας, κατά πληροφορίες, δεν φορούσε ζώνη και εκτοξεύτηκε πάνω στο παρμπρίζ.


«Θέλω μόνο να γίνει καλά»

Όλη η showbiz έχει παγώσει από την είδηση του σοβαρού ατυχήματος του Τόμας Πρωτόπαπα.


«Δεν με νοιάζει ποιος έφταιγε. Θέλω μόνο να γίνει καλά. Μπήκα με τη μαμά του στην Εντατική. Ο Τόμας είναι δυνατός, θα γίνει καλά. Το πιστεύω!» είπε στους φίλους της η σύντροφος του Τόμας, Ιωάννα Ζεμπερλίγκου.

«Είναι ντροπή να λέγονται αυτά»

Την ώρα που ο Τόμας Πρωτόπαπας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, πολλά γράφονται και λέγονται για τον τρόπο που έγινε το ατύχημα και για τις προθέσεις της οικογένειάς του να 
δωρίσουν τα όργανά του.

O κύριος Γιώργος Πρωτόπαπας, θείος του Τόμας Πρωτόπαπα και Γενικός Διευθυντής στα Παιδικά Χωριά SOS ξεκαθαρίζει για τα όσα ακούγονται για τον ανιψιό του: «Θέλω να διαψεύσω κατηγορηματικά ότι υπήρξε οποιαδήποτε συνάντηση και συζήτηση των γονιών του Τόμας με γιατρό για δωρεά οργάνων του Τομ. Είναι ντροπή να λέγονται αυτά. Το παιδί ΖΕΙ». 

«Οι γονείς του Τόμας είναι σε τραγική ψυχολογική κατάσταση»

«Η κατάστασή του δεν έχει επιδεινωθεί, κάτι που αυτή τη στιγμή μοιάζει θετικό» λέει στο Yupiii άτομο του περιβάλλοντος του 25χρονου ηθοποιού. «Οι γονείς του Τόμας είναι σε τραγική ψυχολογική κατάσταση και τους στεναχώρησε ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι, όπως τους μετέφεραν, γράφτηκε ότι ήδη τους έχει γίνει συζήτηση περί δωρεάς οργάνων. Η αλήθεια είναι ότι, συνήθως, σε τόσο κρίσιμες περιπτώσεις, συζητείται αυτό το ενδεχόμενο, όμως, στην περίπτωση του Τόμας, δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Και αυτό γιατί η ελπίδα ακόμα υπάρχει. Η ελπίδα ότι αυτό το παιδί θα επανέρθει, δεν έχει χαθεί. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, του κάνουν νέες εξετάσεις».

«Στο επισκεπτήριο, που είναι δύο φορές την ημέρα για 30 λεπτά, μπαίνουν μόνο οι γονείς του, ο θείος του και η κοπέλα του, η Ιωάννα. Είναι φυσικό ότι δεν μπορούμε όλοι να μπούμε στην εντατική, αν και όλοι οι φίλοι του είμαστε διαρκώς -νοερά- στο πλευρό του και προσευχόμαστε για εκείνον» καταλήγει η ίδια πηγή.


Πηγή: zougla.gr
Categories: