Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Συγκλονισμένος ο θείος του Πρωτόπαπα: «Δεν αντιδράει στην αγωγή, οπότε… τώρα πια περιμένουμε μόνο ένα θαύμα»


Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του Τόμας ΠρωτόπαππαΚρίσιμη παραμένει η κατάσταση του νεαρού ηθοποιού Τόμας Πρωτόπαπα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Αττική Οδό το πρωί της περασμένης Κυριακής.

Ο 26χρονος παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΚΑΤ.

«Οι γιατροί υπέβαλαν σε ακτινογραφία το κεφάλι του Τόμας και δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά. Η ακτινογραφία έδειξε πως η κατάστασή του έχει επιβαρυνθεί επιπλέον. Τώρα μένει μόνο ένα θαύμα», είπε χαρακτηριστικά ο θείος του Γ. Πρωτόπαππας στην εφημερίδα «Εspresso».

«Εδώ που φτάσαμε δυστυχώς δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο. Σήμερα υπάρχει επιβάρυνση, αύριο ίσως σταθεροποιηθεί. Τι να σας πω; Οι γιατροί μας είπαν πως δεν παίρνει άλλη εγχείρηση. Δεν αντιδράει στην αγωγή, οπότε… τώρα πια περιμένουμε μόνο ένα θαύμα», συνέχισε ο θείος του Τόμας, εξηγώντας πως μέχρι και τη Δευτέρα το βράδυ η κατάσταση του 25χρονου ηθοποιού ήταν κρίσιμη, αλλά σταθερή, την Τρίτη, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν και η κατάστασή του επιβαρύνθηκε.

thomas
Έρευνες για τις συνθήκες του τροχαίου

Την ίδια ώρα η τροχαία της Αττικής Οδού συνεχίζει την έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο. 

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Ένα νέο παιδί δίνει μάχη για τη ζωή και προσευχόμαστε όλοι να βγει νικητής. Ο φάκελος της υπόθεσης είναι ανοιχτός. Προσπαθούμε να συλλέξουμε όλα τα στοιχεία και να ρίξουμε άπλετο φως στην υπόθεση. Ο οδηγός του αυτοκινήτου της Αττικής Οδού που έπεσε πάνω στο μικρό αυτοκίνητο έχει δώσει κατάθεση, έχει υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και περιμένουμε τα αποτελέσματα. Δεν κρατείται. Όταν συμπληρωθεί ο φάκελος, θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα και αυτός θα αποφασίσει για τα περαιτέρω», δήλωσε ο Διοικητής Τροχαίας της Αττικής Οδού. 

Οδηγός του μοιραίου βαν: «Δεν είδα το αμάξι. Με τύφλωνε ο ήλιος»

Σε κατάσταση σοκ είναι ο οδηγός του μοιραίου βαν, που τραυμάτισε σοβαρά τον 26χρονο ηθοποιό, Τόμας Πρωτόπαππα. Σύμφωνα με την εφημερίδα ο οδηγός στην απολογία του σήμερα είπε πως «δεν είδα το αμάξι. Με τύφλωνε ο ήλιος»…

Πηγή: aniwthoi.net
Categories: