Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Συναγερμός για την κάθοδο της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη


Τηλεφώνημα αγνώστου για βόμβα στο χώρο του ξενοδοχείου «Belvedere» έλαβε το Cretalive λίγο πριν τις 12.00.
Συναγερμός για την κάθοδο της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη
Ο άγνωστος ενημέρωσε για την τοποθέτηση εκρητικού μηχανισμού στο ξενοδοχείο όπου εξελίσσεται η συγκέντρωση της «Χρυσής Αυγής». Αμέσως ενημερώθηκε ο αστυνομικός διευθυντής για τις απαραίτητες έρευνες.

Ισχυρά μέτρα ασφαλείας στη Χερσόνησο
Έκτακτα μέτρα ασφαλείας έχει λάβει η αστυνομία προκειμένου η νέα κάθοδος βουλευτών της Χρυσής Αυγής να μη σημαδευτεί από τα επεισόδια που έγιναν προ μηνών και πάλι στη Χερσόνησο. Στο ξενοδοχείο Belvedere, όπου γίνεται η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτης της τοπικής οργάνωσης του κόμματος, το «παρών» δίνουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός και Ηλίας Παναγιώταρος.
Με δεδομένη την προ μηνών επεισοδιακή επίσκεψη του Ηλία Κασιδιάρη στην ίδια περιοχή, η αστυνομία έχει πάρει έκτακτα μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να μην επαναληφθούν τα ίδια παρατράγουδα. που έκαναν τον γύρο της Ελλάδας.
 Τα πνεύματα, προς το παρόν τουλάχιστον, είναι ήπια, με περίπου 20 άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο να βρίσκονται συγκεντρωμένοι στην περιοχή, χωρίς ωστόσο να εκτιμάται ότι θα προχωρήσουν σε πρόκληση επεισοδίων.
Πηγή: gr.omg.yahoo.com
Categories: