Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Μαρτυρία σοκ για τον εντοπισμό της Μαντλίν στην Κύπρο

Νέος αγώνας εντοπισμού της μικρής Μαντλίν έχει ξεκινήσει, αυτή την φορά στην Κύπρο, όπου μάρτυρας κατέθεσε ότι την είδε!


Μαρτυρία σοκ για τον εντοπισμό της Μαντλίν στην Κύπρο

Μόλις την περασμένη εβδομάδα ένας Βρετανός κατέθεσε στις αρχές, ότι είδε την μικρή, η οποία έχει εξαφανιστεί το 2007 στην Πορτογαλία στην Αγ. Νάπα.


Παρόλο που ο φάκελος της υπόθεσης έχει κλείσει, η μαρτυρία του μοιάζει τόσο αληθινή, που οι αστυνομικοί ξαναρχίζουν τις έρευνες.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα κατέθεσε ο Βρετανός η 8χρονη σήμερα Μαντλίν βρίσκεται στην Κύπρο, στην Αγία Νάπα. Ήταν μαζί με ένα ζευγάρι Βρετανών, οι οποίοι είχαν άλλα δύο παιδιά. Ο μάρτυρας υποστήριξε ότι η κοπέλα είχε στο μάτι το χαρακτηριστικό σημάδι, που είχε και η Μαντλίν, ενώ δεν έμοιαζε καθόλου με τα αδέρφια της.

Η συμπεριφορά της ήταν περίεργη και φοβισμένη και οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, που παρουσιάζονταν  ως γονείς της,  την είχαν μονίμως υπό επιτήρηση.

Το στοιχείο εκείνο που δίνει ελπίδα στους πραγματικούς γονείς της Μαντλίν, ότι ζει είναι το γεγονός πώς μετά την κατάθεση και το ενδιαφέρον των κατοίκων της περιοχής, η οικογένεια εξαφανίστηκε.

Μάλιστα, ο Βρετανός πατέρας πήρε και πράγματα από το σπίτι που είχαν νοικιάσει στην Αγ. Νάπα και τα οποία δεν του ανήκαν.


Πηγή: madata.gr
Categories: