Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Ξυλοκόπησαν φοιτητή στην Κομοτηνή επειδή νόμιμα αρνήθηκε να πληρώσει


Αρνήθηκαν να πληρώσουν όταν ο σερβιτόρος δεν τους έφερε την απόδειξη για το λογαριασμό, κάνοντας χρήση της σχετικής διάταξης, και έφυγαν από το κατάστημα.

Ξυλοκόπησαν φοιτητή στην Κομοτηνή επειδή νόμιμα αρνήθηκε να πληρώσει

Λίγη ώρα αργότερα όμως χρειάστηκε η μεταφορά ενός 20χρονου φοιτητή στο νοσοκομείο. Ο λόγος για τον Γιάννη Γκερέκο και την παρέα του που διασκέδαζε το βράδυ της Παρασκευής στο κατάστημα Avant Garde στην Κομοτηνή.


Φεύγοντας η παρέα των φοιτητών από το κατάστημα και διασχίζοντας την πλατεία διαπίστωσαν ότι ο σερβιτόρος του καταστήματος μαζί με έναν άλλο άνδρα τους πλησίαζαν και μάλιστα όπως κατήγγειλε ο 20χρονος, ο σερβιτόρος φάνηκε να  υποδεικνύει την παρέα τους.

Τότε τον πλησίασε ο άγνωστος και χωρίς καμία προειδοποίηση τον χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο.  Ο νεαρός έχασε τις αισθήσεις του, έπεσε και όταν οι φίλοι του είδαν να αιμορραγεί αποφάσισαν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Κομοτηνής. Η περιπέτεια ωστόσο του φοιτητή δεν σταματά εδώ καθώς θα μεταφερθεί στην Αθήνα όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση λόγω κατάγματος στην κάτω γνάθο.

Πηγή: e-magazino.gr
Categories: