Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Τον έσφαξε για να εκδικηθεί τον θάνατο της μητέρας του

Στην άκρη του νήματος σε ό,τι αφορά την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας ενός 33χρονου Πολωνού κρατούμενου των φυλακών Κορυδαλλού, ο οποίος είχε βρεθεί κατακρεουργημένος στο κελί του, έφτασε η αστυνομία. 

Τον έσφαξε για να εκδικηθεί τον θάνατο της μητέρας του


Μετά από έρευνες που διήρκεσαν λίγους μήνες, οι διωκτικές αρχές «απομόνωσαν» τους βασικούς υπόπτους και έφτασαν στα ίχνη τριών ατόμων, ενός Ελληνα και δύο Αλβανών, οι οποίοι το διάστημα που διαπράχθηκε το έγκλημα κρατούνταν στον Κορυδαλλό και φαίνεται πως είχαν κίνητρο να σκοτώσουν τον συγκρατούμενό τους.

Ο 33χρονος Πολωνός κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού είχε βρεθεί νεκρός στο κελί του, στην 4η πτέρυγα των φυλακών, στις 31 Ιανουαρίου. Οπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, έφερε πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο -πιθανόν μαχαίρι- σε όλο του το σώμα. Ο εντοπισμός των δραστών που ευθύνονταν για τον θανάσιμο τραυματισμό του 33χρονου από την Πολωνία αποτέλεσε προσωπικό στοίχημα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Τελικά, οι έρευνές τους απέδωσαν καρπούς και πριν από λίγες μέρες έφτασαν στα ίχνη των τριών αντρών. Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για έναν 37χρονο Αλβανό, κρατούμενο σήμερα στο Κατάστημα Κράτησης Γρεβενών για ληστείες, έναν 26χρονο ομοεθνή του, κρατούμενο στον Κορυδαλλό για ναρκωτικά, καθώς και έναν 29χρονο Ελληνα, κρατούμενο στα Γρεβενά, ο οποίος έχει φυλακιστεί για ληστείες και ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις δράστες της δολοφονίας του 33χρονου τον περίμεναν πώς και πώς να έρθει στον Κορυδαλλό, αφού ήταν παλιοί γνώριμοι και τους χώριζαν προσωπικές διαφορές. Η ευκαιρία τούς δόθηκε όταν στις 30 Ιανουαρίου το θύμα μετήχθη από τις φυλακές Λάρισας, όπου κρατούνταν, στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού. Την επόμενη κιόλας μέρα τού επιτέθηκαν με μαχαίρι και του κατάφεραν πολλαπλά χτυπήματα που του επέφεραν τον θάνατο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 29χρονος Ελληνας φέρεται να οργάνωσε τη δολοφονία, καθώς θεωρούσε τον Πολωνό υπεύθυνο για τον θάνατο της μητέρας του. Η μητέρα του 29χρονου πριν από μερικά χρόνια είχε χάσει τη ζωή της από ναρκωτικά, μια συνήθεια στην οποία θεωρούσε πως την είχε μυήσει ο Πολωνός.


Πηγή: madata.gr
Categories: