Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Το ξέσπασμα του Γαβαλά μετά από έναν χρόνο στο κελί: «Πάρτε τα όλα κι αφήστε με ελεύθερο»


Κραυγή απόγνωσης, αλλά και αγανάκτησης μέσα από τις φυλακές από τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος θέλει να αναπνεύσει αέρα ελευθερίας μετά από έναν ολόκληρο χρόνο, καθώς –όπως υποστηρίζει- προσφέρει όλη την περιουσία του στο ελληνικό δημόσιο ώστε να εξοφληθούν τα χρέη του και να πάψει πλέον να βλέπει τον ήλιο πίσω από τα κάγκελα του κελιού του.
Ο ίδιος ο Λάκης Γαβαλάς έχει δηλώσει επανειλημμένα έτοιμος να παραχωρήσει την περιουσία του για την εξόφληση των οφειλών του. «Τι περιουσία; Τετραχιλιαπλάσια από αυτή που είναι το χρέος μου! Να την πάρουν να την κάνουν σχολεία, να την κάνουν νοσοκομεία. Εχω 20.000 τετραγωνικά κτίσμα στην Κάντζα. Γιατί δεν βάζουν άστεγους μέσα; Για να πουν ότι τιμωρούν τον Γαβαλά στο Αλκατράζ; Γιατί δεν παίρνουν την Βουκουρεστίου που είναι πενταώροφο; Γιατί δεν παίρνουν την Μύκονο;» έχει δηλώσει ο γνωστός επιχειρηματίας μέσα από τη φυλακή.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η πρόσφατη δήλωσή του, στην οποία τόνιζε ότι είναι σε απόγνωση: «Εκλεισα έναν χρόνο στο κελί. Δεν καταλαβαίνω γιατί με κρατάνε ακόμα φυλακισμένο. Διαπιστώνω τρομερή εμπάθεια (...). Το θέμα του χρέους μου έχει κλείσει. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν μπορώ να απελευθερωθώ» τονίζει χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως έχει δημευτεί το κτίριο της εταιρείας του στην Κάντζα, η αξία του οποίου αποτιμάται στα 20 εκ. ευρώ.
Πηγή: markos.tv
Categories: