Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Μητέρα βρήκε το ‘εγκαταλελειμμένο’ της παιδί στο πίσω μέρος του σπιτιού της!

Μία νεαρή γυναίκα υποστηρίζει ότι βρήκε το νεογέννητο μωρό της στο πίσω μέρος του σπιτιού της στη Βόρεια Φιλαδέλφεια, χθες το πρωί. Σύμφωνα με την αστυνομία όμως, είναι η ίδια που εγκατέλειψε το μωρό της και ύστερα παρουσίασε μία ψεύτικη ιστορία προκειμένου να απαλλαγεί από το μωρό.

Μητέρα βρήκε το ‘εγκαταλελειμμένο’ της παιδί στο πίσω μέρος του σπιτιού της!


Η αστυνομία δέχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης από τη μητέρα της νεαρής κοπέλας η οποία και ενημέρωσε για την ανακάλυψη του παιδιού. 


Η γυναίκα είπε ότι η 19χρονη κόρη της την ξύπνησε μέσα στα χαράματα και της είπε ότι άκουγε κλάματα μωρού στο πίσω μέρος του σπιτιού. Οι δύο γυναίκες πήγαν στον κήπο όπου βρήκαν ένα κοριτσάκι που μόλις είχε γεννηθεί, τυλιγμένο σε ένα σεντόνι.


Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο πήραν το μωρό και το μετέφεραν στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν καλά στην υγεία του.



Η 19χρονη κοπέλα εκείνη την ώρα αιμορραγούσε, φυσιολογική κατάσταση για μία γυναίκα που μόλις έχει γεννήσει αλλά δεν έχει δεχτεί την ιατρική βοήθεια. Αμέσως λοιπόν μεταφέρθηκε και εκείνη στο νοσοκομείο. Εκεί, η 19χρονη ομολόγησε τελικά ότι το μωρό που είχε βρεθεί 'εγκαταλελειμένο' ήταν στην πραγματικότητα δικό της. Η ίδια περιέγραψε και όσα συνέβησαν.



Κατά τις 4.30 το πρωί μπήκε να κάνει μπάνιο. Καθώς ήταν ξαπλωμένη στην μπανιέρα, ένιωσε έντονη πίσω χαμηλά στην κοιλιά της και κάθίσε στην τουαλέτα νομίζοντας πως ήθελε να κάνει την ανάγκη της. Τότε ήταν που είδε αίμα και κατάλαβε πως γεννούσε. Αμέσως έκοψε τον ομφάλιο λώρο, τύλιξε το μωρό σε ένα σεντόνι και το έβγαλε έξω στον κήπο μην ξέροντας πώς να χειριστεί την κατάσταση. Τότε ήταν που ξύπνησε τη μητέρα της καθώς το μωρό έκλαιγε ασταμάτητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πολιτεία στην οποία συνέβη το περιστατικό προφυλάσσει τις γυναίκες που θέλουν να εγκαταλείψουν τα παιδιά τους, αρκεί να τα αφήσουν έξω από δημόσια υπηρεσία ή πυροσβεστικό σταθμό.

Πηγή: mothersblog.gr
Categories: