Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Θρηνεί η Πάτρα για τη δολοφονία των δύο αθλητών


Σοκ έχει προκαλέσει το μακελειό στην Πάτρα που διαδραμτίστηκε σήμερα τα ξημερώματα έξω από γνωστό κλαμπ.
Θρηνεί η Πάτρα για τη δολοφονία των δύο αθλητών
Υπέκυψε στα τραύματά του ο 32χρονος Κώστας Φράγκος, ο οποίος είχε τραυματιστει βαριά τα ξημερώματα στην Πάτρα έξω από μπαρ, στο οποίο είχε σκοτωθεί και ο 35χρονος Βασίλης Σινούρης. Ο Κώστας Φράγκος ήταν πυγμάχος στην ομάδα Πυγμή και δούλευε στο μαγαζί.

Ο νεκρός Βασίλης Σινούρης που εκτελέστηκε μαφιόζικα ξημερώματα Τετάρτης έξω από το κλάμπ της Σαχτούρη στην Πάτρα ήταν παίκτης του χάντμπολ στην ομάδα της Ακάδημίας των Σπόρ μαζί με τον Δημήτρη Σακελλαρόπουλο που ήταν πρώην τερματοφύλακας της Παναχαϊκής και νύν παίκτης της Ακαδημίας. Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για ένα άρτια σχεδιασμένο κτύπημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο εκτελεστής αφού «άδειασε» το αυτόματο που κατείχε πυροβολώντας αδιακρίτως στην περιοχή, στη συνέχεια έβγαλε και πιστόλι και συνέχισε να σπέρνει τον τρόμο. «Ήθελε οπωσδήποτε νεκρό με οποιοδήποτε κόστος. Ακόμα και το αίμα αθώου» αναφέρει αξιωματικός με εμπειρία στην δίωξη του κοινού εγκλήματος.

Το χρονικό του εγκλήματος

Μακελειό στις 3.30 τα ξημερώματα έξω από το κλαμπ Μπιζού της Πάτρας. Δύο άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και φορούσαν κράνη σταμάτησαν απέξω και άρχισαν να πυροβολούν. Από τις σφαίρες έπεσε νεκρός ο Βααίλης Σινούρης ο οποίος δεν εργαζόταν στο κλαμπ ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ο Κώστας Φράγκος, υπάλληλος του καταστήματος, ο οποίος υπέκυψε στο νοσκομείο. Οι σφαίρες τραυμάτισαν ελαφρά και τον Δημήτρη Σακελλαρόπουλο.  Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κωστας Φράγκος δέχθηκε 7 σφαίρες και χαροπαλεύει.

Το όπλο που χρησιμοποίησαν οι δυο δράστες ήταν τύπου "Σκόρπιον" ή "Ούζι" (υποπολυβόλο). Πυροβόλησαν 30 φορές. Οι δράστες διέφυγαν από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα.

Οι πληροφορίες για τους δράστες

Πολλά λέγονται για τους δράστες. Δύο άτομα με μαύρα ρούχα και κράνη. Ο πρώτες αναζητήσεις γίνονται στον χώρο της νύχτας και μάλιστα έρευνες διεξάγονται για Πατρινούς.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αναζητήσεις - έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών για τη σύλληψη δυο αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (17-4-2013) και ώρα 03:21, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Πάτρα, προκάλεσαν τον θανάσιμο τραυματισμό δυο ημεδαπών.

Ειδικότερα οι δράστες επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, φορώντας κράνη. Όταν προσέγγισαν το κατάστημα, εξωτερικά του οποίου βρίσκονταν τρεις ημεδαποί (ηλικίας 35, 32 και 42 ετών), ο συνεπιβάτης άρχισε να πυροβολεί επανειλημμένα εναντίον τους.

Ο 35χρονος και ο 32χρονος διακομίστηκαν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου ο πρώτος υπέκυψε αμέσως στα τραύματα του, ενώ ο δεύτερος κατέληξε μετά από λίγες ώρες. Ο 42χρονος φέρει όλως ελαφρά τραύματα.

Στο χώρο του περιστατικού βρέθηκαν (23) κάλυκες των 9 mm . Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Υπηρεσιών για αυτοψία, εξερεύνηση και επιστημονική διερεύνηση του χώρου ενώ έχει παραγγελθεί και νεκροψία-νεκροτομή. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών».

Πηγή: madata.gr
Categories: