Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Γράμμα – σοκ της Marilyn Monroe: «θα τρελαθώ... δεν θέλω να ζω»

Το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας σκεφτόταν η Marilyn Monroe, όπως αποκαλύπτεται σε γράμμα που έστειλε στον μέντορά της και στο οποίο παραδέχεται ότι «παλεύει» για να αντέξει μπροστά στις κάμερες!

Γράμμα – σοκ της Marilyn Monroe: «θα τρελαθώ... δεν θέλω να ζω»

«Νιώθω ότι θα τρελαθώ... Δεν θέλω να ζω», αναφέρει μεταξύ άλλων η θρυλική ξανθιά του σινεμά, στο γράμμα πουδημοπρατείται στις 30 Μαΐου και αναμένεται να «πιάσει» περίπου 40.000 ευρώ.

Σε μία εξομολόγηση ψυχής -που γράφτηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπως φαίνεται από το επιστολόχαρτο και λίγο πριν βρεθεί νεκρή, στις 5 Αυγούστου του 1962- η Marilyn γράφει στον Lee Strasberg: «η θέλησή μου είναι αδύναμη, αλλά δεν μπορώ να αντέξω τα πάντα! Ακούγομαι σαν τρελή, αλλά νομίζω ότι θα τρελαθώ! Αυτό νιώθω μπροστά στην κάμερα και η συγκέντρωσή μου, αλλά και όσα προσπαθώ να μάθω, με εγκαταλείπουν. Νιώθω σαν να μην ανήκω στο ανθρώπινο είδος».

marilyn-2
Εκτός από την  επιστολή – σοκ, στο «σφυρί» θα βγουν άλλα 250 γράμματα διάσημων προσώπων, όπως ο Χίτλερ, ο Μουσολίνι και ο Dwight Eisenhower, που προέρχονται από ανώνυμο συλλέκτη.
Μεταξύ άλλων, προς πώληση είναι και δισέλιδο γράμμα του John Lennon προς τoν Paul και την Linda McCartney που αποκαλύπτει την έχθρα μεταξύ των δύο «Σκαθαριών» την περίοδο της διάλυσης του συγκροτήματος και αναμένεται να «χτυπήσει» τις 47.000 ευρώ.
Πηγή: thesout.gr
Categories: