Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Πενηντάχρονος Γάλλος κατηγορείται ότι βίασε 20 παιδιά!

Κατηγορίες για τον βιασμό και πράξεις παιδεραστίας με θύματα περίπου είκοσι παιδιά απαγγέλθηκαν σε έναν 50χρονο Γάλλο από δικαστήριο του Ουαγκαντούγκου, ανακοίνωσε σήμερα δικαστική πηγή της Μπουρκίνα Φάσο.


Στον Γάλλο, ο οποίος παρουσιάστηκε χθες στον εισαγγελέα του Πρωτοδικείου της πρωτεύουσας, απαγγέλθηκαν κατηγορίες "για επιβαρυντική περίπτωση βιασμού, σεξουαλικό έγκλημα σε βάρος ανηλίκου και παιδεραστία" και μπορεί να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης 10 ως 20 ετών.

Ο άνδρας αυτός συνελήφθη στις 21 Μαΐου επ' αυτοφώρω από μονάδα της χωροφυλακής του Ουαγκαντούγκου καθώς βρισκόταν "στο σπίτι του έχοντας συντροφιά έναν μαθητή του δημοτικού", σύμφωνα με τον φάκελο της υπόθεσης, τον οποίο είδε το Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο 50άχρονος αυτός Γάλλος, ο οποίος επισκέφθηκε τον Μάρτιο για τρίτη φορά την Μπουρκίνα Φάσο, είναι άνεργος και όπως δήλωσε ζει από οικογενειακά επιδόματα, δεχόταν "μικρά παιδιά" τα οποία "γέμιζε δώρα", σύμφωνα με την ίδια πηγή.

"Δεκαεπτά παιδιά", "όλα αγόρια" ηλικίας "4-14 ετών" φέρεται ότι έπεσαν θύματα βιασμού, σύμφωνα με τους ερευνητές της υπόθεσης. Σε μια σεξουαλική σκηνή που είχε καταγραφεί στο κινητό τηλέφωνο του κατηγορούμενου παρουσιάζεται και ένα 18ο παιδί, σύμφωνα με τον φάκελο της υπόθεσης, στον οποίο διευκρινίζεται ότι αυτό δεν υπέστη βιασμό.

Ο κατηγορούμενος ομολόγησε, αλλά αρνήθηκε τις κατηγορίες για "σοδομισμό" που είχαν διατυπώσει εναντίον του τέσσερα παιδιά, σύμφωνα με τους ερευνητές της υπόθεσης, οι οποίοι κατέσχεσαν τον υπολογιστή και το τηλέφωνό του.

Ο Τύπος της Μπουρκίνα Φάσο έχει αναφέρει πρόσφατα πολλές υποθέσεις παιδεραστίας. Ωστόσο, σύμφωνα με μη κυβερνητικές οργανώσεις, οι γονείς διστάζουν συχνά να προσφύγουν στην δικαιοσύνη.

Πηγή: e-typos.com
Categories: