Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Πάτρα: 6 χρονος έφυγε από το σπίτι του γιατί δεν άντεχε άλλο το ξύλο

Το δρόμο της φυγής από το σπίτι του πήρε την περασμένη Τρίτη ένα εξάχρονο αγόρι το οποίο ζει στην περιοχή της Οβρυάς στην Πάτρα κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Πάτρα: 6 χρονος έφυγε από το σπίτι του γιατί δεν άντεχε άλλο το ξύλο


Πρόκειται για το ένα από τα έξι παιδιά μιας οικογένειας αλλοδαπών Αλβανικής καταγωγής το οποίο μετά τον ξυλοδαρμό του από τον πατέρα του για αταξία που έκανε – η μέθοδος αυτή είναι καθημερινό φαινόμενο στην διαπαιδαγώγηση και συμμόρφωση όλων των μελών της οικογένειας – το οποίο δεν άντεξε άλλο την ενδοοικογενειακή βία και πήρε τους δρόμους.

Ο μικρός περιπλανιόταν στην περιοχή του πρώην Δήμου Μεσσάτιδας για δυο εικοσιτετράωρα και εντοπίστηκε από διερχόμενο ιερέα που υπηρετεί σε ναό του Δήμου Φαρρών εξαντλημένος στο στηθαίο γέφυρας να έχει ξεσπάσει σε λυγμούς.

Στα επίμονα ερωτήματα του ιερέα γιατί κλαίει ο μικρός απέφευγε να απαντήσει με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία η οποία παρέλαβε το παιδί , το οποίο όπως διαπιστώθηκε ήταν δυο ημέρες νηστικό.

Στη συνέχεια εντοπιστήκαν οι γονείς του παιδιού στον πατέρα του οποίοι έγιναν συστάσεις ενώ της υπόθεσης έχει επιληφθεί και κοινωνικός λειτουργός.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ξυλοδαρμός μελών της οικογένειας από τον «αυστηρό» πατέρα είναι καθημερινό φαινόμενο και αποτελεί αντικείμενο καθημερινού σχολιασμού από κατοίκους της περιοχής.


Πηγή: madata.gr
Categories: