Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Τι απαντάει η αλυσίδα Αρβανιτίδης για τα προϊόντα «μαϊμού»

Διαψεύδει κάθε σχέση της με απομιμητικά προϊόντα απορρυπαντικού η εταιρεία Αρβανιτίδης. Αναλυτικά η ανακοίνωση-απάντηση της βορειοελλαδικής αλυσίδας σούπερ-μάρκετ

Τι απαντάει η αλυσίδα Αρβανιτίδης για τα προϊόντα «μαϊμού»

Δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την αλήθεια τα όσα αναφέρονται για συσχέτισή της με το σκάνδαλο των απομιμητικών προϊόντων απορρυπαντικού, τονίζει η εταιρεία Αρβανιτίδης ΑΕΕΕ σε ανακοίνωσή της.

«Η Αρβανιτίδης ΑΕΕΕ δηλώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι όσα αναφέρθηκαν κατά κόρον τις προηγούμενες ημέρες σε διάφορα ΜΜΕ δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την αλήθεια. Αυτή κατατέθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές στις οποίες υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη» σημειώνεται στην ανακοίνωση.
«Όσοι βιάστηκαν να ενημερώσουν  δήθεν το κοινό με ψευδείς και  συκοφαντικές ειδήσεις, θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Η εταιρεία ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ  Α.Ε.Ε.Ε. πιστή στις αρχές της διαφάνειας, σεβόμενη απόλυτα  το καταναλωτικό κοινό, ευχαριστώντας αυτό για την προτίμηση που έδειχνε και συνεχίζει να  δείχνει σ ‘αυτήν, δηλώνει ότι είναι στη διάθεση κάθε αρμόδιου φορέα για οποιοδήποτε έλεγχο, όπως έπραττε όλα αυτά τα χρόνια» τονίζει.
Πηγή: thesout.gr
Categories: