Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Σάλος στην Θεσσαλονίκη!! Αυτή είναι η 22χρονη φοιτήτρια που μετέδωσε Aids σε παντρεμένο με τρια παιδιά

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Θεσσαλονίκη με την 22 χρονη Κοκινομάλα Ρωσίδα φοιτήτρια που ήταν βίζιτα και κόλησε AIDS σε πατέρα τριών παιδιών.
Το προφίλ της Κοκινομάλας Ρωσίδας:Πρόκειται για μια μια ψηλή και εκθαμβωτική Κοκινομάλα κοπέλα γεννημένη στην Ρωσία η οποία ήρθε για μεταπτυχιακό πριν ένα χρόνο στο τμήμα νομικής του Α.Π.Θ .

Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και λόγο της εκθαμβωτικής της παρουσίας μπόρεσε να διεισδύσει στα κοσμικά σαλόνια της Θεσσαλονίκης κάνοντας βίζιτες απο εκεί γνώρισε τον 55χρονο επιχειρηματία πατέρα τριών παιδιών.Βλέποντας την ψηλή κοκινομάλα και με μαύρα μάτια και γνωρίζοντας απο φίλους του οτι η συγκεκριμένη ρωσίδα "εκδίδεται" ο 55χρονος επιχειρηματίας άρχιζε να την δελεάζει με με τις προτασεις του.
Μετά τα όσα συνέβησαν και αφού η 22χρονη Ρωσίδα βρέθηκε θετική στο τέστ του ιού HIV ενημέρωσε τον 55χρονο λέγοντας του πως δεν ήξερε οτι ήταν φορέας του AIDS.
Σε κατάσταση αμόκ ο 55χρονος παρακολουθείται απο ψυχολόγους καθώς ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών,μετά το συμβάν η Ρωσίδα αναχώρησε για την χώρα της φοβούμενη την οργή τον συγγενών και φίλων του 55χρονου...
Πηγή: tragiko.net
Categories: