Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

AΛΛΑΖΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΝ ΔΡΑΠΕΤΕΣ. ΕΠΤΑ ΟΜΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΡΟΙΚΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ!

Aλλάζει από σήμερα ο επιχειρησιακός σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ και σκοπός των αστυνομικών είναι να προκαλέσουν έστω μία κίνηση των Αλβανών, από τη στιγμή που εκτίμησή τους είναι ότι δεν έχουν περάσει τα σύνορα αλλά παραμένουν κρυμμένοι στην περιοχή.
neoepix.sxedio
Να υπενθυμίσουμε ότι εδώ και πέντε εικοσιτετράωρα οι αστυνομικοί δεν έχουν εντοπίσει ούτε ένα ίχνος των Αλβανών κακοποιών.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ,έχουν επικεντρώσει τις έρευνες για τον εντοπισμό των επικίνδυνων κακοποιών,σε αγροικίες, μεγάλες κτηνοτροφικές μονάδες,ακόμα και σπίτια των νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων, σύμφωνα με το epirusgate.
«Είναι πάρα πολλές όμως και απαιτείται μεγάλο χρονικό διάστημα για να ερευνηθούν» αναφέρει χαρακτηριστικά αξιωματικός που συμμετέχει στις έρευνες.
Περισσότερες από επτά ομάδες πάνοπλων αστυνομικών, έχουν ξεκινήσει από το πρωί τον έλεγχο ελπίζοντας ότι στη μεγάλη και δύσκολη διαδρομή θα εντοπίσουν ίχνη των δύο κακοποιών.
Πηγή: makeleio.gr
Categories: