Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΣΟΚ: Αυτά είναι τα σύμβολα που χρησιμοποιούν οι παιδόφιλοι! ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!

Διαβάσετε το παρακάτω κείμενο… Είναι ενδιαφέρον για όσους είναι  γονείς και θέλουν να ελέγχουν την ασφάλεια των παιδιών τους και τους «φίλους τους» στο διαδίκτυο.

ΣΟΚ: Αυτά είναι τα σύμβολα που χρησιμοποιούν οι παιδόφιλοι! ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!


«Είχαμε μια συνάντηση με την παιδοψυχολόγο στον παιδικό σταθμό με θέμα την κακοποίηση των παιδιών και μας είπε … φοβερά πράγματα, που μας άφησαν όλους άφωνους. 


Ένα από αυτά είναι ότι οι παιδόφιλοι έχουν σύμβολα για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους, τα οποία έχουν… κυκλοφορήσει και σε κοσμήματα και tatoo. ΜΕΙΝΑΜΕ ΚΑΓΚΕΛΟ!!!

Ήμασταν 15 γονείς και… κανένας μας δεν ήξερε ούτε είχε ακούσει κάτι για το θέμα. Σήμερα λοιπόν μπήκα σε ένα site για κακοποιημένα παιδιά και τα βρήκα για να σας τα στείλω. 

Δώστε προσοχή και στείλτε το σε όλους τους γνωστούς σας, έχουν δεν έχουν παιδιά οι ίδιοι. Εκείνοι μπορεί να τα προωθήσουν σε άλλους και η αλυσίδα να σώσει ένα παιδί, και μόνο για αυτό αξίζει λίγα λεπτά από το χρόνο σας. 

Πρέπει να παρατηρούμε τα πάντα, σκεφτείτε ότι κάποιο από τα σύμβολα μπορεί να το έχουμε σαν κόσμημα και εμείς (εν αγνοία μας) γιατί μας έκανε «κλικ» και μας άρεσε. Δίνουμε άθελά μας στόχο. Προσοχή και πάλι προσοχή» Τα σύμβολα πιο συγκεκριμένα είναι: Το BLogo, «boylover» που συμβολίζεται από δύο μπλε τρίγωνα, το ένα μέσα στο άλλο, σε σπειροειδή μορφή, και υποδηλώνει την προτίμηση στα αγόρια. 

Το LBLogo, «littleboylover», που συμβολίζεται από ένα παρόμοιο σχέδιο του Blogo, χωρίς γωνίες, και υποδηλώνει την προτίμηση στα μικρά αγόρια. Το Glogo, «Girllover», που συμβολίζεται από δύο καρδιές η μία μέσα στην άλλη και υποδηλώνει την προτίμηση στα κορίτσια. Το Clogo, «Childlover», που συμβολίζεται από μια πεταλούδα που τα φτερά της έχουν σχήμα καρδιάς και υποδηλώνει την προτίμηση και στα δύο φύλα.


Πηγή: to-mati.net
Categories: