Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Ένα χρόνο πριν ο άτυχος 19χρονος είχε ξαναμαλώσει με τον ίδιο ελεγκτή!

Αλλάζουν από ότι φαίνεται τα δεδομένα σχετικά με τον θάνατο του 19χρονου Θανάση Καναούτη!
Ένα χρόνο πριν ο άτυχος 19χρονος είχε ξαναμαλώσει με τον ίδιο ελεγκτή!
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν κρίσιμες μαρτυρίες από δύο κοπέλες που ήταν γνωστές του 19χρονου και επέβαιναν στο συγκεκριμένο τρόλεϊ μαζί του εκείνο το μοιραίο βράδυ!

Τα δυο κορίτσια αποκάλυψαν ότι ο Θανάσης είχε ξαναμαλώσει με τον συγκεκριμένο ελεγκτή πριν από έναν χρόνο! Μάλιστα ήταν παρούσες και την προηγούμενη φορά!

Οι δύο κοπέλες αναφέρουν ότι και εκείνες δεν είχαν εισιτήριο το τραγικό εκείνο βράδυ που επέβαιναν στο τρόλεϊ μαζί με τον 19χρονο, αλλά ο ελεγκτής τους ζήτησε απλώς να κατέβουν προκειμένου να συνεχίσει τον έλεγχο!

Οι κοπέλες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ανέφεραν για το περυσινό περιστατικό ότι αντιθέτως με όσα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης, τότε, πριν από ένα χρόνο, ο 29χρονος ελεγκτής είχε κόψει απόδειξη προστίμου στις δύο κοπέλες που και πάλι δεν είχαν εισιτήριο αλλά ούτε και χρήματα για να πληρώσουν το πρόστιμο, ενώ στην περίπτωση του νεαρού μετά από διαπληκτισμό ο ελεγκτής δεν του έβαλε πρόστιμο ούτε του ζήτησε να κατέβει στο τέρμα για να του δώσει τα στοιχεία του!

Στη διάρκεια της έρευνας έχουν εμφανισθεί μάρτυρες που αναφέρονται σε κακή συμπεριφορά του 29χρονου ελεγκτή και σε άλλα δρομολόγια της ίδιας γραμμής τρόλεϊ.

Οι αστυνομικοί θεωρούν κρίσιμο τι ακριβώς συνέβη πριν ένα χρόνο στο αντίστοιχο περιστατικό, προκειμένου να διευκρινίσουν τα δεδομένα της τωρινής υπόθεσης.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. σχολιάζουν πως εάν επιβεβαιωθούν οι σχετικές μαρτυρίες, ο ελεγκτής προχώρησε σε σειρά παράτυπων ενεργειών, αφού στις περιπτώσεις ελέγχου του 19χρονου και της παρέας του φέρεται αφενός να έχει προσπαθήσει να συγκρατήσει ή να σπρώξει τον 19χρονο ή να αφήνει χωρίς έλεγχο κατά το δοκούν μέλη της ίδιας παρέας.
Πηγή: briefingnews.gr
Categories: